Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Plamy

Domyślnie Odp: Plamy

Chłopie, a wiesz co jest najlepszego w tym syfach na matrycach? (uwaga, lepiej usiądź!). W lustrzance z wymiennymi obiektywami (przytrzymaj się czegoś teraz) TO JEST NORMALNE! ...czyli kiedyś się powtórzysz. Czas na wysyłanie i oddawanie sprzetu poświęć na plener, za zaoszczędzone środki kup zgrzewkę piwa. Przy piwie lepiej się obsługuje i wdraża w życie forumową (o)szukajkę z hasłem "czyszczenie matrycy".

PS. Uprzedzam na zaś: grucha BEZ TALKU! Iiiiii czy tego przypadkiem nie ma w FAQQQQQQ?!

Cytat Zamieszczone przez baron162 Zobacz posta
    Oddalem za 1 razem i w tym samym dniu zanioslem i czekam teraz 3 czy 4 tydzien jakos...
    Nie wierzę w to co czytam Nie obawiałeś się zanieść body do serwisu?
    4 tydzień bez sprzętu z powodu pyłku na matrycy, który będziesz miał ponownie za kilka dni????
    Cytat Zamieszczone przez marbed Zobacz posta
    Niektóre człowieki jak nie mają problemu to sobie go tworzą

To się do bash.org.pl nadaje.
    ostatnio o wadach serwisowanego sprzętu było takie coś (o syfku na matrycy ):

<mim> jadę dzisiaj do klientki do domu na serwis
    <mim> patrzę: a na LCD, w prawym dolnym rogu naklejony plaster (tak z 5cm)
    <mim> "po co to?" - pytam. "Pęknięty?"
    <mim> "Nie, jakaś ikonka mi wyskakiwała, więc zakleiłam" - odpowiedziała klientka

sorry. Nie mogłem się powstrzymać
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 22-04-2008 o 01:52
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Dobra, pożartowano, poprzekomarzano się i zamknięto

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów