Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Kolejny portreD

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Paryż/Warszawa

Domyślnie Kolejny portreD

Takie cos wyszlo podczas spaceru... i jakie spostrzezenia?

1

2

MsJ

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Paryż/Warszawa

Domyślnie

Minolta ...zdjecia docinalem i to moze dlatego (?) :/ a i slonce nie zaswiecilo za ladnie
    MsJ

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

no troszke brak obróbki

[ Dodano: Sro 15 Mar, 2006 ]
    robiąc zdjęcia cyfrą nie zapominaj o zabiegach z ciemni - masz do tego np. PS'a

sailor
    Gość

Domyślnie

eeeee gdybym nie znal modelki to moze bym i sie nie czepial ale tak pieknej kobiecie nie mozna robic tak kiepskich zdjec .. to niemoralne ... postaraj sie bardizej !!!!

D
    Gość

Domyślnie

hmmm tak siedze i sobie myśle... czy dobre zdjecie to takie na którym modelka ma skóre wygładzoną jak aksamit? - osobiscie uważam że jest to nienaturalne i nie podoba mi sie to.. .. jakość rzeczywiscie niestety troche popsuła sie przy zmniejszaniu zdjec.. sailorowi oczywiście bardzo dziekuje ale jakies konstruktywne komentarze techniczne prosze.. mi osobiście zdjecia te sie podobają bo są naturalne.. i wiekszośc osób ktorym to pokazalismy tak uważa.. no ale nie wiem.. nie znam sie na fotografii od strony technicznej.. wiec prosze o Wasze uwagi.. wypowiedz może jest troszke chaotyczna ale miałam natłok myśli.. prosze wybaczyc

pzdrawam!

Domyślnie

ale jakies konstruktywne komentarze techniczne prosze.
    od strony tech jest troche kapa, bo jest nieostro i słabo narysowane przez obiektyw. moze wina nie dajacego rady sprzetu??
    D70|18-70|70-300|50|ZENIT TTL|HELIOS 55/2|

Uprawnienia umieszczania postów