Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Dobrobyt

Domyślnie

Niestety zgadzam się z Kolegami. Nie kupuję tych kadrów...
    Poza tym konwersja do b/w nieudana.
    pozdrawiam

Domyślnie

Od strony technicznej i artystycznej fotki faktycznie nie powalają i są to raczej po prostu "pstryki". Natomiast sama tematyka bezdomnych wcale nie powinna być drażliwa i powinno się pokazywać takie obrazy bo w dobie ówczesnego "dobrobytu" ktoś zapomniał kompletnie o tych ludziach... Najwygodniej nie patrzeć i udawać, że problem nie istnieje... A co do tytułu, to absolutnie nie jest ani obraźliwy ani niesmaczny, rzekł bym nawet że całkiem trafiony bo politycy obwieszczają wciąż rozwój i dobrobyt w naszym kraju, podniecając się różniastymi wykresami, jak to statystyczny Kowalski ma coraz lepiej, a na ulicach coraz więcej ludzi pcha wózek ze złomem...
    Pozrawiam

Domyślnie

Ne było mnie kilka dni więc nie czytałem opinii na temat tych zdjęć. Ciekawe: 90% opinii moim zdaniem nie ma nic wspólnego z ocena merytoryczną. Tytuł dałem z premedytacją. Po ulicach w Krakowie (i na Plantach ) nie chodzą tylko piękni, młodzi i bogaci. A odwracanie głowy (i aparatu) w drugą stronę w takich sytuacjach jakoś mi nie pasuje.
    Spokojnych Świąt!
    D300, 35 f/2, 50 f/1.8, 85 f/1.8, S 70-200 f/2,8 II

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów