Szukaj
Widać po człowieku, że smutny (oczywiście z czego tu się cieszyć, ale wiemy o co chodzi) dlatego nie kupuję tych zdjęć
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
ja wogole nie lubie jak ktos nie ma pomyslu na troche artu w zdjeciu to idzie fotografowac bezdomnych, zebrzacych lub kalekow... to nie jest nic osobistego do autora tylko zaznaczam jakiego tematu nie lubie na zdjeciach. pozdrawiam.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
tytuł całkowicie przestrzelony a zdjecia.... pstryki mówiace bardzo malo. Poza tym co oczywiście i tak wszystko wiemy...
Moze warto byłoby bardziej za nim pochodzic, spotkać cień uśmiechy na twarzy, uwiecznić odpoczynek po dniu cięzkiej pracy (bo co jak co ale uważam ze ten facet pracuje bardziej niz wielu z nas)
Wtedy byloby ciekawiej....
SPAM nadal rządzi! Do spółki z Homerem… i Skiperem
Tytuł tragedia lubię czarny humor ale nie w takim wydaniu
Zdjęcia delikatnie mówiąc nieszczególne.
Co do tytułu to ja nie rozumiem waszego oburzenia. Nie chodzi o dobrobyt tego człowieka na zdjęciach - chodzi o kontrast, o to, że tyle się mówi o naszym względnym dobrobycie, o kolejnej Irlandii, a który jednak omija wielu wykluczonych w jakiś sposób z głównego nurtu społeczeństwa.
A ja myślę,że takie zdjecia powinno się pokazywać.Szczególnie powinno się wieszać na bilbordach przed domami wyżartych pseudo kombatantów z tzw: steropianu.
Niech sobie popatrzą przynajmniej do czego doprowadzili wiele osób,które uległy manipulacji...
Nie podoba mi się - ani podejście do tematu ani zdjęcia.
Skontaktuj się z nami