Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie Loch Nagar - Szkocja - następne 3 fotki str 2

witam!
    Długo zastanawiałem się, czy dodać swoje gnioty, i po paru nieprzespanych nocach stwierdzam, że ok, spróbuje... więc dodaję i czekam na reakcję W tym wątku będę co jakiś czas dodawał swoje wypociny. Mam nadzieję, że Wam się spodoba.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    D40 /Sigma 10-20/ /Kit/ /Sigma 55-200/ /Sigma 24-70 2.8/ /Sb 800/ /Manfrotto/ /Własnoręczna szyna do panoram/

Domyślnie

mysle , ze wielu chcialoby miec takie wypociny
    fajne miejsca , pare z fotek prosi sie o probe w HDR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egoiste Zobacz posta
    mysle , ze wielu chcialoby miec takie wypociny
    fajne miejsca , pare z fotek prosi sie o probe w HDR
    Moje podejścia z HDRem nigdy dobrze się nie kończyły, więc póki co to składam niebo z dołem, i na każdą fotkę to minimum dwa ujęcia robię, a potem kadrowanie, krzywe i poziomy w szopie katuję :P
    D40 /Sigma 10-20/ /Kit/ /Sigma 55-200/ /Sigma 24-70 2.8/ /Sb 800/ /Manfrotto/ /Własnoręczna szyna do panoram/

Domyślnie

bardzo mi się podobają te fotki mają fajny klimat ,gdybym miał wybierać jedną wybrałbym nr 5

pozdrawiam i gratuluję ****

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia. 1,4,5 i 6 w szczególności. 4 oczywiście do wyprostowania. ktoś mógłby zarzucić, że za ciemne ale przecież w cieniach są szczegóły, a dzięki nim (głębokim cieniom) są charakterystyczne i klimatyczne. Ja także daję ****

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo mi się podobają te fotki mają fajny klimat ,gdybym miał wybierać jedną wybrałbym nr 5

pozdrawiam i gratuluję ****
    dzięki harb, 5 ładna, ale mój faworyt z tej serii to fota nr 2, taka mała panoramka...

co sądzicie o niebie, wygląda naturalnie?

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

nr 3, 4, 5, 6 fajne fotki tylko nie wiem jak u innych ale u mnie wyglądają na nieco ciemnawe... ale klimacik nieziemski.

pzdr
    P.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anchel Zobacz posta
    Bardzo dobre zdjęcia. 1,4,5 i 6 w szczególności. 4 oczywiście do wyprostowania. ktoś mógłby zarzucić, że za ciemne ale przecież w cieniach są szczegóły, a dzięki nim (głębokim cieniom) są charakterystyczne i klimatyczne. Ja także daję ****
    dzięki anchel za konkrety, nigdy w sumie nie patrzałem na cienie, więc teraz zwrócę na to uwagę. a co do 4 to akurat tak jest ukształtowany teren, fotę robiłem z mostu, i pilnowałem poziomu, ale nie jesteś pierwszą osobą która, na to zwraca uwagę , więc, chyba zaraz ją wyprostuję :P (dla świętego spokoju )) )

Piotr_ek foty mogą być ciemne, bo obrabiam na laptopie, i zależy pod jakim kątem mam ekran ustawiony... thx!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MDF Zobacz posta
    dzięki harb, 5 ładna, ale mój faworyt z tej serii to fota nr 2, taka mała panoramka...

co sądzicie o niebie, wygląda naturalnie?
    niebo nie wygląda naturalnie ,trochę diabolicznie -ale nie kłóci się to z ogólnym klimatem fotek
    a jest nie lada sztuką znależć taką tonację kolorystyki ażeby góra z dołem współgrała !
    Tobie się to ładnie udało i jak napisał Anchel nie umknęły Ci , co jest bardzo istotne - szczegóły

Domyślnie

1, 6, 5 i 4 ... 4 najbardziej mi sie podoba.
    Ładne widoki - jak to nazywasz gniotem do dawaj ich więcej !

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów