Szukaj
D40 /Sigma 10-20/ /Kit/ /Sigma 55-200/ /Sigma 24-70 2.8/ /Sb 800/ /Manfrotto/ /Własnoręczna szyna do panoram/
mysle , ze wielu chcialoby miec takie wypociny![]()
fajne miejsca , pare z fotek prosi sie o probe w HDR
D40 /Sigma 10-20/ /Kit/ /Sigma 55-200/ /Sigma 24-70 2.8/ /Sb 800/ /Manfrotto/ /Własnoręczna szyna do panoram/
bardzo mi się podobają te fotki mają fajny klimat ,gdybym miał wybierać jedną wybrałbym nr 5
pozdrawiam i gratuluję ****![]()
Bardzo dobre zdjęcia. 1,4,5 i 6 w szczególności. 4 oczywiście do wyprostowania. ktoś mógłby zarzucić, że za ciemne ale przecież w cieniach są szczegóły, a dzięki nim (głębokim cieniom) są charakterystyczne i klimatyczne. Ja także daję ****
nr 3, 4, 5, 6 fajne fotkitylko nie wiem jak u innych ale u mnie wyglądają na nieco ciemnawe... ale klimacik nieziemski.
pzdr
P.
dzięki anchel za konkrety, nigdy w sumie nie patrzałem na cienie, więc teraz zwrócę na to uwagę. a co do 4 to akurat tak jest ukształtowany teren, fotę robiłem z mostu, i pilnowałem poziomu, ale nie jesteś pierwszą osobą która, na to zwraca uwagę , więc, chyba zaraz ją wyprostuję :P (dla świętego spokoju)) )
Piotr_ek foty mogą być ciemne, bo obrabiam na laptopie, i zależy pod jakim kątem mam ekran ustawiony... thx!
niebo nie wygląda naturalnie ,trochę diabolicznie -ale nie kłóci się to z ogólnym klimatem fotek
a jest nie lada sztuką znależć taką tonację kolorystyki ażeby góra z dołem współgrała !
Tobie się to ładnie udało i jak napisał Anchel nie umknęły Ci , co jest bardzo istotne - szczegóły
1, 6, 5 i 4 ... 4 najbardziej mi sie podoba.
Ładne widoki - jak to nazywasz gniotem do dawaj ich więcej !![]()
Skontaktuj się z nami