Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Ostatni raz...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie Ostatni raz...

...podczas tej wizyty w Szanghaju, jutro wylot do Polski... taki tam pstryk z widokiem na Pudong, dobrze ze jeszcze bana nie dostalem za to ze tyle razy Wam to samo miejsce wrzucam

Wyszlo jak wyszlo bo bylem bez statywu ale to nic na dodatek wczoraj bylo goraco, a dzisiaj zimno, mokro i ogolnie do pupy...

Wersja mala:

Wersja duza

autograf
    Gość

Domyślnie

No to jak bez trojnoga to czapki z glow, poza tym fantastyczne kolorki
    Marzy mi sie znalezc kiedys w takim miejscu..

Domyślnie

Zdjęcie extra !

Domyślnie

Piekne zdjecie, ladne kolory jednak wymaga troszke poprawki :lekko wyprostowac w pionie oraz ewtl.troszke podostrzyc. A teraz pytanie; podparles aparat czy zwiekszyles ISO i z wolnej reki.

Pozdrawiam Serdecznie Tadeusz

Domyślnie

jak zwykle bardzo fajne ,a wersja duża super (swoją drogą ile tracą zmniejszone fotki)

pozdrawiam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

autograf, tu nie ma co marzyc - trzeba zadzialac i... tadam - jestes w Shanghaju... naprawde na szczescie to nie jest ksiezyc [chociaz architektura mogla by na to wskazywac - tu duzo latwiej przyjechac

BOSS, dzieki!

Tadku, u mnie jest ostro - ale ja ogladam na lapku wiec moze mi sie tylko to wydawac co do prostowania - byc moze, ale chyba to beda jakies aptekarskie zmiany... chociaz dzieki za sugestie i podpieralem sie o murek - z reki nie dalbym rady zeby osiagnac zadowalajaca mnie jakosc, chyba ze mialbym D3 to moze

Janusz, masz racje, ale coz zrobic skoro limity sa jakie sa i dzieki za wizyte

A ja za 21h w PL, po drodze zdrastwuj w Moskwie a teraz jade na lotnisko Do pozniej

Domyślnie

super fotka. spokojnej podrozy Marcinie. pozdrawiam
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

bombel
    Gość

Domyślnie

Ej, miłego lotu i pięknych stewardess!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dzieki ja juz w Polszy [od wczoraj] wiec nie dostaniecie takiego obrazka przez najblizsze 1,5 miesiaca, chyba ze cos sie zmienilo we Wroclawiu/Warszawie

Uprawnienia umieszczania postów