Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

jak dzwonilem to nie mieli... albo odpowiedzieli mi tak na "odwal sie" :/

moze komus sie obila o uszy instrukcja w pdf'ie??

Domyślnie instrukcja pl d2h

Wlasnie przylecial z USA uzywany d2h. W zwiazku z tym chce odnowic wątek, i zapytac: Czy ktos ma w posiadaniu polską instrukcję w pdf lub drukowaną do tej puszki?

H_S
    Nikony, nikkory...

Domyślnie

można pobrać polskojęzyczną instrukcję do D2Hs ze strony wsparcia technicznego Nikon PL, po zarejestrowaniu się
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Ja Nikona D2h z polskiej dystrybucji miałem z angielską instrukcją
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

niestety mimo rejestracji puszki nie ma na liscie instrukcji pl.
    poozdrawiam H_S
    Nikony, nikkory...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hipolit_S Zobacz posta
    niestety mimo rejestracji puszki nie ma na liscie instrukcji pl.
    poozdrawiam H_S
    no przecież piszę że jest do D2Hs ( nie do D2H ), ale one są prawie identyczne i różnią się kilkoma drobiazgami, korpus jest ten sam
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    no przecież piszę że jest do D2Hs ( nie do D2H )
    Bardzo dziękuje za podpowiedz. człowiek jest tak zajety nową zabawką, ze nie wszystkie litery widzi a tylko d2h, ....d2h,... d2......d.... Instrukcja jest juz na HDD.
    Jeszcze raz bardzo dziękuje.
    Pozdrawiam
    H_S
    Nikony, nikkory...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hipolit_S Zobacz posta
    Bardzo dziękuje za podpowiedz. człowiek jest tak zajety nową zabawką, ze nie wszystkie litery widzi a tylko d2h, ....d2h,... d2......d.... Instrukcja jest juz na HDD.
    Jeszcze raz bardzo dziękuje.
    Pozdrawiam
    H_S
    no i świetnie

zauważalne różnice między D2Hs a D2H to trochę większa rozdzielczość wyświetlacza, większy bufor i 15x zoom, reszta to drobiazgi ( dodatkowa przestrzeń barwna sYCC, dłuższe komentarze do zdjęć, historia ustawień i coś tam jeszcze inaczej wyglądającego w menu; chyba można czyścić matrycę bez zasilacza - w D2H trzeba w "bulb" - ale nie jestem pewien czy to nie dopiero w D2Xs )
    Korpus, matryca, AF, obsługa, akcesoria - te same. W razie pytań służę na PM

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów