Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie instrukcja d2h PL

potrzebuję taki twór a dokładniej rozdział poświecony AF. Może być skan zdjecie tam jest chyba 11 stron. bylbym bardzo wdzięczny.

Domyślnie

Hmmm, od D2X Ci moje zeskanowac, to samo bedzie. Teraz w pracy jestem, przypomnij mi wieczorem, poznym wieczorem na PW.
    D750 : D800 : D500 : D7200 : AF-S 16-35 4 VR : AF 24-120 4 VR : AF 20 2.8 : AF-S 80-200 2.8 : AF-S 400 2.8 : AF-S 500 4 VR : SB900 : SB800 : WT-4 : UT1
    www.mjagielski.pl www.photoaction.pl

Domyślnie

ok dzięki wielkie

Domyślnie

zadzwoń do sekretariatu NP - (22)6079400 i zamów, przyślą Ci za darmo jeżeli jeszcze mają na stanie
    bardzo dobry poradnik odnośnie AF jest tutaj http://www.nikonians.org/nikon/multi...00/review.html
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BugsBunny Zobacz posta
    zadzwoń do sekretariatu NP - (22)6079400 i zamów, przyślą Ci za darmo jeżeli jeszcze mają na stanie
    bardzo dobry poradnik odnośnie AF jest tutaj http://www.nikonians.org/nikon/multi...00/review.html
    Dzwoniłem do nich ostatnio z pytaniem o polską instrukcję do D2x'a. Owszem, mają, ale za 85 zł + koszty wysyłki. Chcąc nie chcąc zamówiłem.

Robert
    D3/D2X > (14-24/24-70/70-200)2.8 > 85 1.4d > SB910/800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez falcon Zobacz posta
    Dzwoniłem do nich ostatnio z pytaniem o polską instrukcję do D2x'a. Owszem, mają, ale za 85 zł + koszty wysyłki. Chcąc nie chcąc zamówiłem.

Robert
    i tak tanio, Fuji życzy sobie 300zł + wysyłka - chyba specjalnie dla mnie by drukowali...
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

i tak tanio, Fuji życzy sobie 300zł + wysyłka...
    Może to wydawnictwo albumowe, na kredzie...

Domyślnie

jasiu102, zadzwoń do nich, powinni ci wymienić - ten D2H jest z polskiej dystrybucji i zasadniczo polska instrukcja się do niego należy. Osobiście się o nią nie starałem, bo jest mi wsio radno instrukcja jest po angielsku, niemiecku czy polsku - byle nie była po chińsku.

Ogólnie jednak w instrukcji omówienia zasad działania AF jest beznadziejne - polecam raczej lekturę tego wątku, gdzie starałem się nieco przybliżyć temat:
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=9642

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

i tak tanio, Fuji życzy sobie 300zł + wysyłka - chyba specjalnie dla mnie by drukowali...

A niech ich szlag...
    Jakby ktoś miał taką na zbyciu, to chętnie przygarnę...

Pozdrawiam

Domyślnie

dziękuję wszystkim za fatygę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów