Cudowne zdjęcie!!!
Szukaj
Cudowne zdjęcie!!!
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
...czad, ten ptaszek przy nóżce - jakby z nią przyszedł. Bardzo mi się podoba.
Pozdrawiam Maxio
Ładne zdjęcie.Możesz pokazać kolor?
Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352
ja juz gdzieś je widziałemU mnie na ścianie - marzec
takie albumowe chciałby każdy. Ale to już mówiłem przy twoich zdjęciach
ale by się czegoś czepić (nie złośliwie) to zwrócę uwagę, że dziewczynka nie jest w mocnym punkcie, a by mogła. lepiej by było gdyby była bardziej do środka, a może z lewej jeszcze jakaś mewa.
Andrzej widzę, że lubisz ustawiać po kątach. Wschód słońca - łódka - z boku, grający w piłkę na plaży - to samo. Czasami masz taką tendencję.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Faktycznie masz rację Jacku. Jakoś tak po rogach mi pasuje, aby to co ważne niekoniecznie było w centrum.
Mam prośbę możesz zrobić zdjęcie kalendarza ze zdjęciem mojej córki i pokazac je?
Moja małżonka nie wierzy mi że ta fotka ze spaceru mogła się komuś spodobać na tyle że umieścił je w kalendarzu.
A ja niestety nie otrzymałem egzemplarza.:/
Szary, cichy człowiek.
czasami miewasz i centralniej (albo całkiem centralnie) - własnie niektóre dziewczynki.
kalendarz wygląda tak:
http://www.imfoto.pl/index.php?zaw=1...d56fd1b9f94514
oraz tak: http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=43299
czemu siedzisz cicho? napisałem do Hesji.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
zaraz zaraz....
zamowiles i nie dostales??
bo Wiesz ze autorom zdjec przysluguje 1 egz. gratis...
ale trzeba najpierw zamowic bo skad mamy wiedziec na jaki wyslac adres)
zrob to prosze przez www.imfoto.pl
i napisz w uwagach ze sztuka dla autora zdjecia
tylko koszt wysylki![]()
Nic nie zamawiałem.
Gdzies tak w listopadzie, czy grudniu (wyczyściłem skrzynkę i nie mogę sprawdzić) ktoś mi przysłał info że jeden kalendarzyk dostanę gratis jako autor jednej z fotek. I napewno odesłałem swoje dane. Nawet dwa razy o ile dobrze pamiętam.
Ale ja nie chciałem sie przypominać, tylko pokazać żonce że nawet moje rodzinne fotki komuś się podobają i dlatego prosiłem Jacka o pokazanie kalendarza. Ona ma, oględnie mówiąc, słabe zdanie na temat moich fotowypocin.
Mną sobie głowy nie zawracajcie, sam robię kalendarze na codzień i następny mi niepotrzebny.
Cieszę się że mogłem pomóc w realizacji.
Szary, cichy człowiek.
no wiesz. Dla żonki i dla córki powinieneś go odebrać. One jak widzisz inaczej na to patrzą. Fajna pamiątka. Dawaj ten adres na PW.
No tak to zdjecie to juz znam - jak wchodze do pokoju to je teraz widzeJest naprawde przednie
A co do szkła, bo ktos pytal to "za kalendarzem"
D200 i ta słynna Tokina 300/2.8, z ktorej Pan Laskowski wstawia super foty
Pozdrawiam,
Tomek
Skontaktuj się z nami