Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Wygrzebiesz jakąś spod śniegu.
    A masz zadanie następujące (sama się dopraszałaś) - ponieważ my tu nie bardzo wiemy, jak wygląda piesek preriowy (czytałem o nich za młodu w książkach o Indianach) - więc ładnie kiedyś takowego sfotografujesz i nam tu pokażesz. Ok?
    Hmm.. A mialam dac tytul Szop Pracz bylo by mi teraz latwiej ale ok i o Pieska Preriowego sie postaram , a jak nie to zaopatrze sie w odpowiednie gadzety i zrobie z ktoregos domownika Pieska Preriowego!
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wioletta Zobacz posta
    Hmm.. A mialam dac tytul Szop Pracz bylo by mi teraz latwiej ale ok i o Pieska Preriowego sie postaram , a jak nie to zaopatrze sie w odpowiednie gadzety i zrobie z ktoregos domownika Pieska Preriowego!
    Szopów też tu na razie nie mamy (chociaż podobno zmierzają ku nam już od zachodu Europy).
    Twój podpis zapadł mi w pamięć, dziękuję. Usunąłbym jedynie z niego zbędny przecinek, będzie ładniej.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    Szopów też tu na razie nie mamy (chociaż podobno zmierzają ku nam już od zachodu Europy).
    Twój podpis zapadł mi w pamięć, dziękuję. Usunąłbym jedynie z niego zbędny przecinek, będzie ładniej.
    Jaki przecinek
    W lecie w nocy czesto sie spotyka tutaj Szopy, siedza najczesciej w smietnikach i buszuja .
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Zdjecie bomba. Smiechowe
    Life is like photography. You use the negatives to develop.
    www.flickr.com/photos/so_martinha

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów