Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Połów

Domyślnie

super klimatyczne, malownicze - dobra praca

Domyślnie

Znowu nokaut rewela .

Domyślnie

Kolory, kompozycja (dodatkowy plus za szybką reakcję! rybak i ptaki w jednym miejscu pięknie ze sobą wspógrające) no i pochwała za silną wolę wstania z łóża ranną porą kiedy to "piekarz musi wstać a śniego może sobie jeszcze poleżeć" zdjęcie po prostu piękne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Hehe... rozumiem że prowokujesz? Od lat 70-tych w mojej rodzinie zawsze tylko N.
    nie----!!! Andrzeju to było całkowicie poważne pytanie i dziękuję za odpowiedż ,masz bardzo specyficzną i charakterystyczną dla swojego warsztatu kolorystykę , dodam piękną dlatego zastanawiałem się czy jest do uzyskania z Nikona ,tym bardziej gratuluję

pozdrawiam

ps.post sformułowałem tak iż może z niego wynikać że to Canonowska bardziej mi odpowiada ,nic bardziej mylnego
    jednakże ta uzyskiwana przez Ciebie jest na tyle odmienna i stąd moje pytanie

Domyślnie

Uwielbiam takie fotografie. Po prostu super. Wszystko tak jak ma być. Od kolorystyki po kadr. Gratulacje

Domyślnie

Super klimat, ja bym jedynie obniżył górę o 1/5-tą. Poza tym subiektywnym odczuciem suuuper.
    D300 i trochę gratów.

Domyślnie

Wszystko już zostało chyba powiedziane powyżej - dla mnie także super zdjęcie.
    Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
    Pozdrawiam Marek

Grupa FOTOKUJAWY

www.frontera.com.pl

Domyślnie

kolorki są chyba mocno podkręcone, bo o świcie to są raczej takie bardzo zgaszone.
    harb - ty masz blisko do tej wielkiej wody - sprawdź
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Tez wydaje mi się tak jak Jackowi, że kolory są podkręcone, brakuje mi też punktu odniesienia, bo skoro to był spacer to chyba nie po wodzie.

Chyba, że ...............
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

cudo...
    świetny ślad na wodzie który pozostawia łódeczka

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów