super klimatyczne, malownicze - dobra praca
Szukaj
super klimatyczne, malownicze - dobra praca
Kolory, kompozycja (dodatkowy plus za szybką reakcję! rybak i ptaki w jednym miejscu pięknie ze sobą wspógrające) no i pochwała za silną wolę wstania z łóża ranną porą kiedy to "piekarz musi wstać a śniego może sobie jeszcze poleżeć" zdjęcie po prostu piękne
nie----!!! Andrzeju to było całkowicie poważne pytanie i dziękuję za odpowiedż ,masz bardzo specyficzną i charakterystyczną dla swojego warsztatu kolorystykę , dodam piękną dlatego zastanawiałem się czy jest do uzyskania z Nikona ,tym bardziej gratuluję
pozdrawiam
ps.post sformułowałem tak iż może z niego wynikać że to Canonowska bardziej mi odpowiada ,nic bardziej mylnego
jednakże ta uzyskiwana przez Ciebie jest na tyle odmienna i stąd moje pytanie
Uwielbiam takie fotografie. Po prostu super. Wszystko tak jak ma być. Od kolorystyki po kadr. Gratulacje
Super klimat, ja bym jedynie obniżył górę o 1/5-tą. Poza tym subiektywnym odczuciem suuuper.
D300 i trochę gratów.
Wszystko już zostało chyba powiedziane powyżej - dla mnie także super zdjęcie.
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
kolorki są chyba mocno podkręcone, bo o świcie to są raczej takie bardzo zgaszone.
harb - ty masz blisko do tej wielkiej wody - sprawdź![]()
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Tez wydaje mi się tak jak Jackowi, że kolory są podkręcone, brakuje mi też punktu odniesienia, bo skoro to był spacer to chyba nie po wodzie.
Chyba, że ...............![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
cudo...
świetny ślad na wodzie który pozostawia łódeczka![]()
Skontaktuj się z nami