Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: ****

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ovserwator Zobacz posta
    może trochę piersi w tym światło cieniu się wypinają, niczym u mocno oddychającej pływaczki ...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...
    Nie no... ale bzdura

Domyślnie

Udo zwęża się w kierunku kciuka lewej dłoni mimo że powinno tam być szersze - ot kwestia ujęcia(w koncu siedzi)tyle że trochę dziwnie wygląda.Wydaje mi się że lepiej gdyby było widać to na czym siedzi modelka.
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez YOZ Zobacz posta
    Nie mam w zwyczaju się obrażać i bardzo szanuję zdanie innych
    Czy jednak mógłbyś rozwinąc myśl odnośnie uda sprzecznego z anatomią? chetnie poczytam bo nie wiem co masz na mysli...
    ja też chętnie poczytam, bo udo jak dla mnie zupełnie normalne..
    d80 + portretówka.

Domyślnie

Fajny klimat, fajne swiatlo, sliczna dziewczyna. Sam tytul az sie prosi zeby dac 4 gwiazdki Nie daje pieciu bo troszke rzeczy mi jednak przeszkadza. O blyszczacym guziku pisali juz koledzy. Najbardziej przeszkadza mi lewa reka dziewczyny, tzn oswietlenie, ulozenie i jej ciecie sprawily, ze wyglada troszke jak kikut. To tylko moja osobista uwaga.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ovserwator Zobacz posta
    ...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...
    No właśnie to kontrastowe zestawienie podoba mi się najbardziej! Jasne światło od strony okna i mrok za dziewczyną. Ostre linie żaluzji i krągłości ciała. Świetna kompozycja według mnie.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

dla mnie kapitalne
    N D800|N 24-70/2.8|N70-200/2.8|N 85/1.4|

Domyślnie

Światło wyśmienite, kobiecość urzekająco pokazana, brakuje mi nieco tylko tej lewej dłoni
    DSLRowanie, taniec towarzyski, siatkówka, wino chilijskie

www.sztukapatrzenia.pl

Domyślnie

Miło ,że się podoba.Myślę,że z czasem odkryję więcej zalet adminowego studia,które pozwolą na zrobienie jeszcze ciekawszych zdjęć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fushiro Zobacz posta
    Świetne! Nie chodzi tylko o śliczną modelkę. Oświetlenie, krzywy kadr i stłumione kolory bardzo dobrze się dopełniają. Bardzo dobra praca.
    dokładnie tak

pozdrawiam

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów