Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: ****

Domyślnie ****

Żaden rozsądny tytuł nie przyszedł mi do głowy,więc są gwiazdki
    Modelka Kinga Maliszewska ,a miejsce to adminowe studio...zdjęcie zrobione przy okazji zupełnie innej sesji.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-03-2025 o 21:01 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

to mi sie Marku bardzo podoba. Klimat kadr.jest ok

Domyślnie

Bardzo ładne, stonowane, ciepłe i seksowne. Śliczna modelka. Gratulacje. Jeżeli miałbym się do czegoś czepić, to do "guziczka" na staniku, między piersiami. Ale to byłaby złośliwość, powiem więc, że to zdjęcie budzi we mnie same pozytywne odczucia.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Świetne! Nie chodzi tylko o śliczną modelkę. Oświetlenie, krzywy kadr i stłumione kolory bardzo dobrze się dopełniają. Bardzo dobra praca.
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

Fantastyczne. Gratuluję.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Przełamując ogólne słodzenie i sielankę - prawa noga modelki(dokładniej udo) wyszła trochę sprzecznie z anatomią,szczątkowy kolor bielizny i blyszczace sie na niej bajery jakos tez mi nie podchodzą..

Mam nadzieje ze autor sie nie obrazi - wszak sam dla siebie wysoko ustawił poprzeczkę poprzednimi fotkami.
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Kurcze... podoba mi się Kadr,klimat fotki... no po prostu.... bardzo fajnie W 100% trafiłeś w mój gust - takie klimaty bardzo lubię

Domyślnie

Bardzo łądna modelka, poza... może trochę piersi w tym światło cieniu się wypinają, niczym u mocno oddychającej pływaczki ...Ale.... te żaluzje rozrywają zdjęcie na strzępy...fatalnie... tu piękne ciała krągłości... tam ostre jak brzytwa linie...

Domyślnie

Zdjecie MISTRZOSTWO!! Bardzo ladne kolory, kadr, swiatlo, dobre ustawienie modelki... Strasznie mi sie spodobala fotka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DXT Zobacz posta
    Przełamując ogólne słodzenie i sielankę - prawa noga modelki(dokładniej udo) wyszła trochę sprzecznie z anatomią,szczątkowy kolor bielizny i blyszczace sie na niej bajery jakos tez mi nie podchodzą..

Mam nadzieje ze autor sie nie obrazi - wszak sam dla siebie wysoko ustawił poprzeczkę poprzednimi fotkami.
    Nie mam w zwyczaju się obrażać i bardzo szanuję zdanie innych
    Czy jednak mógłbyś rozwinąc myśl odnośnie uda sprzecznego z anatomią? chetnie poczytam bo nie wiem co masz na mysli...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów