Bardzo dobre zdjęcie. Moim amatorskim okiem. Podoba mi się modelke, oświetlenie, kadr również. Poza dla mnie troszkę jakby wymuszona. Nie wygląda na szczególnie odprężoną. Niemniej jednak technicznie i kolorystycznie - dla mnie SUPER !!
Szukaj
Bardzo dobre zdjęcie. Moim amatorskim okiem. Podoba mi się modelke, oświetlenie, kadr również. Poza dla mnie troszkę jakby wymuszona. Nie wygląda na szczególnie odprężoną. Niemniej jednak technicznie i kolorystycznie - dla mnie SUPER !!
Swietne zdjecie - choc chyba widzialbym je w WB bo ten kolor bielizny troszke psuje nastroj niby jest a go nie ma . Natomiast zadaje sobie pytanie, czy to jeszcze portret czy juz akt .....?
D40| Tamron 28-75 2,8 | N55-200 4-5,6 | SB 900 | blog | checi i plany....
Za poprzednikami - mnie również się bardzo podoba, tylko razi lewa ręka. Poza tym super.
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Przyznam się ,że nie spodziewałem się ,aż takiego zainteresowania tym zdjęciem![]()
Modelka jest bardzo ładna, a samo zdjęcie bardzo dobre, mimo, że nie bez słabszych fragmentów(moim zdaniem) np niekorzystnie pokazane zieberka(po lewej) dziewczyny. Może ten "wytyki", to z dzikiej zazdrościale pani najlepiej pokazana od biuściku w górę.
Za kims kto wczesniej napisał: "..pozytywne odczucia" Jak najbardziej
pozdrawiam
świetna gra światła i cienia...naprawde rewelacyjna fotka![]()
Skontaktuj się z nami