Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: ****

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcie. Moim amatorskim okiem. Podoba mi się modelke, oświetlenie, kadr również. Poza dla mnie troszkę jakby wymuszona. Nie wygląda na szczególnie odprężoną. Niemniej jednak technicznie i kolorystycznie - dla mnie SUPER !!
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

Swietne zdjecie - choc chyba widzialbym je w WB bo ten kolor bielizny troszke psuje nastroj niby jest a go nie ma . Natomiast zadaje sobie pytanie, czy to jeszcze portret czy juz akt .....?
    D40| Tamron 28-75 2,8 | N55-200 4-5,6 | SB 900 | blog | checi i plany....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deejay3x Zobacz posta
    Swietne zdjecie - choc chyba widzialbym je w WB bo ten kolor bielizny troszke psuje nastroj niby jest a go nie ma . Natomiast zadaje sobie pytanie, czy to jeszcze portret czy juz akt .....?
    Długo zastanawiałem się nad tonacją zdjecia i ta wydała mi się najbardziej odpowiednia.
    Też się zastanawiałem nad umieszczeniem w dziale akt

Domyślnie

Mnie się podoba, bardzo.

Domyślnie

Za poprzednikami - mnie również się bardzo podoba, tylko razi lewa ręka. Poza tym super.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Przyznam się ,że nie spodziewałem się ,aż takiego zainteresowania tym zdjęciem

Domyślnie

Modelka jest bardzo ładna, a samo zdjęcie bardzo dobre, mimo, że nie bez słabszych fragmentów(moim zdaniem) np niekorzystnie pokazane zieberka(po lewej) dziewczyny. Może ten "wytyki", to z dzikiej zazdrości ale pani najlepiej pokazana od biuściku w górę.

Za kims kto wczesniej napisał: "..pozytywne odczucia" Jak najbardziej

pozdrawiam

Domyślnie

świetna gra światła i cienia...naprawde rewelacyjna fotka

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów