Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie [LSK] AZS AWF Poznań - KPSK Stal Mielec

Witam.
    Pare strzałów z ostatniego meczu 13. kolejki LSK pomiędzy AZS AWF Poznań a Stalą Mielec.
    Poznanianki wygrały po wyrównanej walce 3:2
    Oczywiście tradycyjnie proszę o krytykę, byle konstruktywną, celem zmobilizowania mnie do dalszej nauki

1.

2.

3.

4.

5.

Pzdr4all

Domyślnie

Mi sie podobają, szczegolnie 3 i 5 .

Nie miałem nigdy okazji fotografować siatki, ale wydaje mi sie, ze dość ciężko się tą dyscyplinę robi... prawda?

Domyślnie

Na większości nie widać twarzy, a na dodatek położyłeś balans.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Prz3mo dzięki za komentarz. Co do trudności bądź nie robienia siatki ciężko mi stwierdzić, bo sam dopiero od paru meczy coś kombinuję, dlatego coś tutaj wrzucam w celu uzyskania ewentualnych porad.
    Przejdź się sam na jakiś meczyk to się przekonasz

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Na większości nie widać twarzy, a na dodatek położyłeś balans.
    Wiedziałem, że pojawi się zarzut o zasłonięte twarze przez siatkę. Ale niestety dziewczyny w bloku nie skaczą głową ponad siatkę Muszę się postarać o wejście na balkonik żeby focić z wyższego pułapu. Ale dzięki za tą uwagę.

Co do balansu to celowo go trochę ociepliłem bo mi tak bardziej pasowało, ale naprawdę nie drastycznie Myślę że to tak bardzo nie razi

No i proszę o dalsze komentarze, bo odsłon wątku już sporo a tylko dwie wypowiedzi.

Pzdr4all

Domyślnie

Wiesz kolorki można podciągnąć tak żeby był żywsze, troszke cieplejsze nawet, ale na dwójce ta kobieta prawe udo ma poprostu takie żółto- zielone (tak to u mnie wygląda). No a na brak twarzy to już Ci nic nie doradze
    Pozdrawiam serdecznie
    Piotrek

Ps. Co do ilości odsłon, a liczny komentarzy to raczej standart, że w Sporcie nie bedziesz miał tylu opini co np. w portrecie.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Wiesz kolorki można podciągnąć tak żeby był żywsze, troszke cieplejsze nawet, ale na dwójce ta kobieta prawe udo ma poprostu takie żółto- zielone (tak to u mnie wygląda). No a na brak twarzy to już Ci nic nie doradze
    Pozdrawiam serdecznie
    Piotrek

Ps. Co do ilości odsłon, a liczny komentarzy to raczej standart, że w Sporcie nie bedziesz miał tylu opini co np. w portrecie.
    Zdążyłem zauważyć

Co do 2. fakt, że trochę odbiega, ale u mnie aż tak źle nie wygląda.

Domyślnie

A mógłbyś powiedzieć, jakim obiektywem robiłeś? Sam niedługo będę musiał się zająć takimi zdjęciami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprycjusz Zobacz posta
    A mógłbyś powiedzieć, jakim obiektywem robiłeś? Sam niedługo będę musiał się zająć takimi zdjęciami...
    Sigma 70-200 2.8

Domyślnie

domyslam sie, ze czasy rzedu 1/200? Mi bardziej sie widza fotki bardziej zamrozone a wiec mniej rozmazane.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów