Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 53 z 53

Domyślnie Odp: IBM R61 czy Toshiba A200?

Tak jak już napisałem w Matrycach laptopów kupiłem wczoraj taką T60p:
    http://www.superwarehouse.com/Lenovo...93U/ps/1488584
    Bardzo dziękuję wszystkim za sugestie w tym wątku- naprawdę bardzo pomogły mi podjąć szybką decyzję kiedy natrafiła się okazja...
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Witam ponownie,
    Z mojej T60p jestem bardzo, bardzo zadowolony,
    ale mam pytanie:
    otóż laptop jest sprowadzony i miał kabel z końcówką amerykańską, kiedyś przywiozłem sobie taki adapter zza wielkiej wody, ale po podłączeniu pomimo świecącej kontrolki zasilacz nie działał.
    Zobaczyłem jednak, że kabel ma popularną "ósemkę" (taką jak do magnetofonów) na końcu więc skoro na zasilaczu pisze input 110-240V podłączyłem i działa.
    Problem w tym, że zasilacz prawie cały czas "bzyczy" - na tyle głośno, że to denerwuje. W moich poprzednich lapkach tego nie miałem (poza tym zawsze zasilacz miał wyjście na uziemienie a nie "ósemkę").
    Powiedzcie tylko czy tak ma być i czy to nie szkodzi mojemu nowemu "dziecku"?

pozdrawiam
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

prosil bym tez o porade w kwestii laptopow mam zamiar zakupic sprzeta do 2400 z max pojemnoscia pamieci ram do 4gb i koniecznie wyjsciem s-video dodam ze chcialbym tez obrabiac na nim fotki tylko tyle ze przy udziale zewnetrznego monitora crt prosze polećcie cos!!

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów