Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Punto Impreza

Domyślnie Punto Impreza

Pierwszy raz fociłem samochód. Zdjęcia robiłem na allegro gdyż jest to (a raczej było) moje autko, które sprzedawałem. Auto wystawiłem wczoraj i po 5 godzinach od wystawienia aukcji miało już nowego właściciela.

Dysponowałem 3 lampami - 2xSB600 w CLS i jeden Metz (długi czas i odpalany ręcznie). Służył mi pomocą, sprzętem i dobrą radą kumpel bardziej doświadczony w temacie fotografii motoryzacyjnej znany bardziej na forum jako RobertS.

Przejdźmy po tym przydługim wstępie do zdjęć

1.

2.

3.

4.

Dodam tylko, że niedoskonałości karoserii celowo nie ukrywałem bo to wkońcu zdjęcia na allegro były i musiał pokazać to co sprzedaje.

Czekam z niecierpliwością na komentarze

POZDRAWIAM !

Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

3 bardzo mi się podoba. fajny pomysł na miejsce i bardzo przyjemne kolorki

reszta - normalna

Domyślnie

ja bym wpierw polerke walna bo porysowany ten lakierek
    nikony dwa i jakies szkła

Domyślnie

Wiesz jakbym sprzedawał auto za jakieś 20tys. zł to może bym się bawił w polerki A lakier wygląda jak wygląda bo pare razy nie upilnowałem i kochana mamusia zrobiła mi dobry uczynek i wypucowała go kilka razy wigotną ściereczką....

Domyślnie

3 najfajniejsza. Co do tytułu, to rozumiem, że było Punto, a teraz jest impreza ??

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

osobiście to żadne mi się nie podoba, kadry takie jakieś dziwne, o światełku nie wspomnę...
    wyglądają jak robione jakimś kompakcikiem...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzybu Zobacz posta
    3 najfajniejsza. Co do tytułu, to rozumiem, że było Punto, a teraz jest impreza ??

A popatrz na kolor lakieru i złote kołpaki. Toż to wypisz wymaluj Punto Impreza

Madmips rozumiem, że się nie podoba, ale żeby od razu od kompakcików wyzywać. Hehe

Domyślnie

3 jest ok tylko obicia swiatla sugeruja ze lakier jest w oplakanym stanie , moze trzba by byo wypolerowac auto i dac jakies odbite swiatlo
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Niedzwiedz Zobacz posta
    3 jest ok tylko obicia swiatla sugeruja ze lakier jest w oplakanym stanie , moze trzba by byo wypolerowac auto i dac jakies odbite swiatlo
    Za Niedźwiedziem. A co do tytułu chyba powinno być: "Punto po imprezie"

Domyślnie

Heh i to nie po jednej imprezie

A co do odbijania światła to miałem tylko jedna parasolke z której nawet próbowałem korzystać ale zasłaniała czujnik i z założoną parasolką z CLSa była jedna wielka kupa...

Uprawnienia umieszczania postów