Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 65

Wątek: Prosta fotka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arwic Zobacz posta
    Oby nie IPN-u <-- to tak off topic.
    Phi Byłem już na liście studentów, krwiodawców, honorowych dawców moczu (ach, te montypythonowskie klimaty), tancerzy, pijaków, bumelantów, akredytowanych, nienawidzonych, oczekujących i cierpiących, zaliczających i oblewających, zbanowanych i docenionych - mogę być i na takiej!
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Panie Andrzeju,super fotki,szczególnie nr.2.Widzę ,że nadal robi Pan 70-200 vr.Piszę "nadal",bo w jednym z wcześniejszych postów chciał Pan zamienić to szkło na 80-200 AF-S-DLACZEGO?(chyba ,że to był żart).

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Jedyneczka super... dwójeczka nie za bardzo,ale może być

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robertson Zobacz posta
    Widzę ,że nadal robi Pan 70-200 vr.Piszę "nadal",bo w jednym z wcześniejszych postów chciał Pan zamienić to szkło na 80-200 AF-S-DLACZEGO?(chyba ,że to był żart).
    Nie żart, tylko to VR to bajer dla mnie zbędny, a 80-200 lepiej leży w ręku. Co pewnie mało kto zrozumie.
    Optycznie to dokładnie to samo imho.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez andrzej_laskowski Zobacz posta
    Nie żart, tylko to VR to bajer dla mnie zbędny, a 80-200 lepiej leży w ręku. Co pewnie mało kto zrozumie.
    Andrzeju, przecież obiektywem bez VR nie da się zrobić zdjęcia!
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

andrzej_laskowski, jak kiedyś pozbierasz te fotki dzieci do kupy i w końcu wydasz album, to... go kupię!
    Dużo sprzętu, mało czasu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Andrzeju, przecież obiektywem bez VR nie da się zrobić zdjęcia!
    Cóż, w Travenarze 500/8 przydałby się VR.

Zdjęcie super. Baaa, wszystkie zdjęcia super (choć preferuję te w kolorze). Ech, pora chyba zbierać na 85/1.8... plastyka Twoich zdjęć mnie powala. I nie uważam, że mała GO jest nienaturalna. Jest super.

Masz gdzieś zebrane swoje fotki w jednym miejscu?
    Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Domyślnie

Nie jestem zdziwiony. I teraz wszyscy szacowni uznający, że nie da się zrobić prostym sprzętem dobrego zdjęcia - czytajcie i płaczcie. Oto finalny i prosty jak budowa cepa dowód na to, że onanizm sprzętowy miesza w głowach!
    .
    Jeśli uważasz 70-200/vr za prosty sprzęt to GRATULUJĘ)) bo ja marzę o takim prostym sprzęcie i jak mnie będzie na niego stać to już więcej nie będzie potrzebne za wiele.

A co do zdjęć to piękne!!!!

Domyślnie

...I teraz wszyscy szacowni uznający, że nie da się zrobić prostym sprzętem dobrego zdjęcia - czytajcie i płaczcie. Oto finalny i prosty jak budowa cepa dowód na to, że onanizm sprzętowy miesza w głowach!
    Cytat Zamieszczone przez santina Zobacz posta
    Jeśli uważasz 70-200/vr za prosty sprzęt to GRATULUJĘ)) bo ja marzę o takim prostym sprzęcie i jak mnie będzie na niego stać to już więcej nie będzie potrzebne za wiele...
    Santina - racja. Czy z vr czy nie to drugorzędne, ostatnio zrobiłem parę zdjęć "zwykłym" 70-200/f2,8 i identyczne kadry jakimś tanim, ciemnym odpowiednikiem - nie ma co porównywać efektu...

Niestety hedgehog, ale to nie jest prosty sprzęt, a na pewno nie tani... Prosta (i tania) to jest Sigma 70-300, ale spróbuj za jej pomocą popełnić tak czysty obraz z tak piękną GO...

Co w żaden sposób nie odbiera panu Andrzejowi jego umiejętności!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arczibald Zobacz posta
    Niestety hedgehog, ale to nie jest prosty sprzęt, a na pewno nie tani... Prosta (i tania) to jest Sigma 70-300, ale spróbuj za jej pomocą popełnić tak czysty obraz z tak piękną GO...
    Racja - przepraszam. Nie wziąłem pod uwagę realiów geograficznych.

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów