Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Michalek

Domyślnie Michalek

Odwiedzil mnie przy niedzieli moj chrzesniak, wiec aparat w dlon i oto efekty:

1. (specjalnie nie prostowalem

2.

3.

4.

5.

6.
    Pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

Świetne

Bardzo sympatyczne
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

fajowe ! az dziwne ze sie nie wyglupial jak zobaczyl aparat
    gratuluje
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Bardzo fajne.
    Światło naturalne czy doświetlałeś?
    pozdrawiam
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak
    Bardzo fajne.
    Światło naturalne czy doświetlałeś?
    pozdrawiam
    Swiatelko tylko naturalne, nawet blendy nie chcialo sie rozwijac.........duze okno na balkonowe, wiec swiatla pod dostatkiem...
    Pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

zdjecie numer 5. "1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 - zniknijcie"
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A ja podziwiam modela, bo świetnie wiedział o co chodzi, w przeciwieństwie do niektórych modelek. Dzieci są super bo często jeszcze nie skażone tym, że coś tam nie wypada, źle wyjdzie, jest śmieszne itp. Światło wydaje mi się trochę za ostre, ale za to kolorki ładne wyszły. Tło minimalnie rozprasza (jasne plamy). Ogólnie super zdjęcia i chyba najbardziej podoba mi się 6. jako portret, gdyż chyba dobrze oddaje część charakteru chłopca (mądrość, rozwagę, inteligencję i opanowanie). 5. niestety wygląda mi na ziewanie, więc odpada (podobnie jak 2.)
    Ciekawa seria, ale trochę monotonna (foty bardzo podobne).

Domyślnie

Kolorowe i sympatyczne.
    Dwójka pięknie określa stosunek modela do sytuacji
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd
    A ja podziwiam modela, bo świetnie wiedział o co chodzi, w przeciwieństwie do niektórych modelek. Dzieci są super bo często jeszcze nie skażone tym, że coś tam nie wypada, źle wyjdzie, jest śmieszne itp. Światło wydaje mi się trochę za ostre, ale za to kolorki ładne wyszły. Tło minimalnie rozprasza (jasne plamy). Ogólnie super zdjęcia i chyba najbardziej podoba mi się 6. jako portret, gdyż chyba dobrze oddaje część charakteru chłopca (mądrość, rozwagę, inteligencję i opanowanie). 5. niestety wygląda mi na ziewanie, więc odpada (podobnie jak 2.)
    Ciekawa seria, ale trochę monotonna (foty bardzo podobne).
    fotki robione wybitnie domowym sposobem, zadnych tel, blend, lamp i pokazalem z uwagi na to jak mozna spontanicznie i z marszu zrobic calkiem sympatyczne fotki...cala sesja trwala okolo10-15minut, wiec to praaaaawie reporterka
    6-stke...to ja raczej odczytuje jako "masz cos do mnie koles??"
    ...i faktycznie zaskoczyl mnie maly niesamowicie tym pozowaniem....w stosunku do modelek to moglyby sie uczyc....i to dlugo
    dzieki za uwagi i kommenty
    Pozdrawiam
    Jacek

Uprawnienia umieszczania postów