Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Bo to dość specyficzne środowisko i choć staram się nie unikać wyzwań towarzyskich, to temu akurat nie potrafiłem sprostać.

Tak, może rzeczywiście słowo "współczuję" nie najlepiej oddaje emocje jakie chciałem wylać w tej wypowiedzi, poza tym każdy odczuwa inaczej.
    rozumiem. w sumie fakt, choc ja juz lata z 'szatanami' trzymam, wiec nie robi, to juz na mnie takiego wrazenia.
    Ostatnio edytowane przez badi ; 12-03-2008 o 17:39 Powód: literowka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta

Mój typ to zdjęcie jakubsa, tylko gdzie tu sacrum, chyba w majestacie śmierci.
    No tak, włóczę się zamiast pilnować swoich spraw ...

Dzięki. A co do sacrum w tym zdjęciu, to od razu gdy zobaczyłem tę czaszkę- pomyślałem, ze jest w niej jakieś trudno uchwytne zderzenie kilku rzeczywistości (nie wiem, czy sacrum z profanum)... Jest i kolczyk, który z czasem nabrał rdzawej skorodowanej surowości, jest ziemia i jest w końcu sama czaszka scalająca te trzy elementy, czyli mówiąc może nieco górnolotnie mamy tu kulturę (kolczyk), naturę (ziemia) i człowieka złączonego z nimi... Właściwie to mamy trupa człowieka połączonego symbolicznie z naturą i kulturą... Wydaje się to dosyć perwersyjne, że trup ma kolczyk... Tak, jak napisałeś: "majestat śmierci" z kolczykiem i wplecenie tego zderzenia w symbolikę kulturowego i przyrodniczego cyklu przemian.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jas_ Zobacz posta
    Tak nieśmiało się zapytam - co z tematem na marzec?

Będzie, będzie... Już nie na marzec, bo wydaje mi się, że to zachodzenie na siebie kolejnych edycji nie jest najkorzystniejsze, ale na kwiecień możemy szykować propozycje tematów, przy czym jedna już nadeszła- pamiętam.

Domyślnie

Dzięki serdeczne za gratki za fotkę
    W odpowiedzi na jedno pytanie: zdjęcie powstało podczas sesji ślubnej (pani młoda chciała mieć uwieczniony moment ubierania podwiązki)
    Pozdrawiam serdecznie!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarviN Zobacz posta
    zdjęcie powstało podczas sesji ślubnej (pani młoda chciała mieć uwieczniony moment ubierania podwiązki)
    no to wlasnie zobaczylem co ludzie widza w slubach.

Domyślnie

jakubus dzienx za doklejenie.
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Gratuluję kolegom zdjęć. Pierwsze ZT (z odnowionych), w których nie miałem możliwości wzięcia udziału, ale chociaż pooglądam sobie - naprawdę dobre i pomysłowe prace. Chyba najbardziej przypadła mi do gustu wizja kobylla , ale wszystkie są naprawde bardzo dobre !

PS.: badi - horns up !! Za poza tym -> http://www.lastfm.pl/event/482696

Domyślnie

wiem, wiem. swego czasu dla mario pisalem.

polecam raczej stodole, 29ty, sobota - DOWN!!! w skladzie anselmo i rex z pantery, kirk z crowbar, pepper z corrosion of conformity, no i jimmy bowyer - superjoint ritual, eyehategod... jest to takie sabbs na wielkim dopalaczu. ps. ja bede.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów