Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
masakra , widząc fote naszła mnie ochota na takowego predatora.
17-18 cm !!!???
Dzięki .
W rzeczywistości jest większy .Ma ponad 22 cm doliczając tylne odnóża .Przyjęte jest ze podaje sie długość samego ciałka .Bestia bardzo jadowita .W parę minut usypia duzego karaczana.

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
bardzo fajna fotka , podoba mi się dzięki niej można zobaczyć co to jest łancuch pokarmowy
Dzięki .

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
Rzeź?? To bardziej jak pałaszowanie małży
choć nie wiem jak wygląda atak.. szybkość, czy ofiara, jesli to mozliwe broni się/ jak długo trwa opór(jesli jest)

Ciekawa też byłaby mz seria np ofiara i napastnik w odleglości od siebie, nastepnie moment dojścia, poźniej atak właściwy i konsumpcja oczywiście wiem, że jest to b.trudne i można sobie szybciej nakręcić film akcji

Zdjęcie jak zwykle na najwyzszym poziomie, a dązenie do full kadrów bardzo prawidłowe
No cóz jesteś blisko prawdy .Po spałaszowaniu ofiary , resztki wyglądają jak pusta muszelka po małży .
Jeżeli tylko wymyśle jak to wyreżyserować to zrobię taką sesje .Do tego zadania potrzebowałbym 4 osób i to takich które na prawde sie nie boją i potrafią w razie czego zadbać o zdrowie modela ,a nie skrzywdzić go podczas ucieczki.
Muszę zrobic casting .
Dzięki serdeczne .Do full kadrów już się przyzwyczaiłem , nie pamietam już kiedy ostatnio orżnąlem fotkę załozmy do 3Mpix.

Cieszę sie bardzo ze kadr się spodobał .Wrzucam następny .Tez prawie full 5,5 Mpix .

2.