Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Rzeź

Domyślnie Rzeź

To moj ulubienic .Pochodzący z odlowu Ethmostigmus trigonopodus yellow leg.Długośc ciałka 17-18 cm .Bardzo spokojna sztuka .
    Fotka standardowo dopalana fleszem , znikomy postprocesing .Prawie full kadr.Uszczkąłem troszkę z prawej strony.Z 6 Mpix po przycięciu zostało 5,7Mpix .Chciałem jak najblizej podejść dlatego są zamierzone cięcia . Myślę ze wystarczy tego wstępu , czas na fotkę .Podpisów nie będzie ...bo dupa ze mnie , nie poeta .Acha przysłona f11

1.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

masakra , widząc fote naszła mnie ochota na takowego predatora.
    17-18 cm !!!???

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

bardzo fajna fotka , podoba mi się dzięki niej można zobaczyć co to jest łancuch pokarmowy

Domyślnie

Rzeź?? To bardziej jak pałaszowanie małży
    choć nie wiem jak wygląda atak.. szybkość, czy ofiara, jesli to mozliwe broni się/ jak długo trwa opór(jesli jest)

Ciekawa też byłaby mz seria np ofiara i napastnik w odleglości od siebie, nastepnie moment dojścia, poźniej atak właściwy i konsumpcja oczywiście wiem, że jest to b.trudne i można sobie szybciej nakręcić film akcji

Zdjęcie jak zwykle na najwyzszym poziomie, a dązenie do full kadrów bardzo prawidłowe

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    masakra , widząc fote naszła mnie ochota na takowego predatora.
    17-18 cm !!!???
    Dzięki .
    W rzeczywistości jest większy .Ma ponad 22 cm doliczając tylne odnóża .Przyjęte jest ze podaje sie długość samego ciałka .Bestia bardzo jadowita .W parę minut usypia duzego karaczana.

Cytat Zamieszczone przez malibu Zobacz posta
    bardzo fajna fotka , podoba mi się dzięki niej można zobaczyć co to jest łancuch pokarmowy
    Dzięki .

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Rzeź?? To bardziej jak pałaszowanie małży
    choć nie wiem jak wygląda atak.. szybkość, czy ofiara, jesli to mozliwe broni się/ jak długo trwa opór(jesli jest)

Ciekawa też byłaby mz seria np ofiara i napastnik w odleglości od siebie, nastepnie moment dojścia, poźniej atak właściwy i konsumpcja oczywiście wiem, że jest to b.trudne i można sobie szybciej nakręcić film akcji

Zdjęcie jak zwykle na najwyzszym poziomie, a dązenie do full kadrów bardzo prawidłowe
    No cóz jesteś blisko prawdy .Po spałaszowaniu ofiary , resztki wyglądają jak pusta muszelka po małży .
    Jeżeli tylko wymyśle jak to wyreżyserować to zrobię taką sesje .Do tego zadania potrzebowałbym 4 osób i to takich które na prawde sie nie boją i potrafią w razie czego zadbać o zdrowie modela ,a nie skrzywdzić go podczas ucieczki.
    Muszę zrobic casting .
    Dzięki serdeczne .Do full kadrów już się przyzwyczaiłem , nie pamietam już kiedy ostatnio orżnąlem fotkę załozmy do 3Mpix.

Cieszę sie bardzo ze kadr się spodobał .Wrzucam następny .Tez prawie full 5,5 Mpix .

2.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

full kadry i tak trzymać
    co do castingu ciekawym kto się zgłosi

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arachiusz Zobacz posta
    co do castingu ciekawym kto się zgłosi
    Bez mrugnięcia , tylko z Bydgoszczy mam trochę daleko...
    Pozdrawiam
    Janusz

Domyślnie

fotki fajne, ale z tytułem jednak przesadziłeś
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

aż się głodny zrobiłem niezła sztuka...

Domyślnie