Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Rzeź

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nivelen Zobacz posta
    Super foty podoba mi się takie naturalne podejście do makro, nie takie mrówki glamour tylko zwykła rzeź
    A człowiekowi coś poważnego może zrobić?
    Dzięki .
    Do mrowek nic nie mam podobaja mi się .One takze potrafią pokazać krwiożerczą naturę .
    Delikwent który jest alergikiem może mieć duże problemy.Najważniejsze to bezpieczeństwo swoje jak i modela przy takich kadrach .Przede wszystkim nie dać się ugryźć .

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Mam nadzieje ze jak go bierzesz na dwor to ma zalozony kaganiec i smycz troszke mi nie pasuja te ciecia ale wiem ze inaczej sie nie dalo zeby pokazac z bliska produkcje schabowych... foty standardowo piekne... czyli nuda...
    Początkowo miał problemy z kagancem , ale zaskoczył o co biega , jak zobaczyl ze jego kolega bullion tez taki ma i nosi bez oporu .
    No niestety cięcia nieuniknione , mają tak długie anteny że cięzko pokaząć z bliska akcje nie ucinająć ich .Planuje przy nastepnej sesji wjechać jej w paszcze obiektywem .To dopiero będą cięcia .
    Dzięki serdeczne
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

He, he... dawaj versicolora, dawaj versicolora!

1 przednia, ja mogę tylko tak z wijem drewniakiem
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Rzeź?? To bardziej jak pałaszowanie małży
    choć nie wiem jak wygląda atak.. szybkość, czy ofiara, jesli to mozliwe broni się/ jak długo trwa opór(jesli jest)

Ciekawa też byłaby mz seria np ofiara i napastnik w odleglości od siebie, nastepnie moment dojścia, poźniej atak właściwy i konsumpcja oczywiście wiem, że jest to b.trudne i można sobie szybciej nakręcić film akcji

Zdjęcie jak zwykle na najwyzszym poziomie, a dązenie do full kadrów bardzo prawidłowe

pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów