//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
kolor:
bw:
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
kolor:
bw:
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:46 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
W kolorze lepiej, ale i tak dość upiornie.![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
czy to źle davidzie?? Vampowo miało być![]()
nikt wiecej. kurde to lipa musi byc![]()
Bzdura. Zdjęcie po prawej całkiem się broni, bardziej w kolorze. To po lewej faktycznie kiepskie, strasznie sztuczne i coś wyrasta z głowy modelki. Ale to prawe podoba mi się. Ciekawe.
Kto ci powiedział, że to lipa? Czym ty się sugerujesz? Rób po swojemu i nie chrzań![]()
"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen
Nie mówię że złe bo nie jestem na pozycji aby oceniać. Może pod jakimś tam artystycznym względem są nawet dobre. Mówię tylko że mi osobiście się nie za bardzo podobają. Ale nie należy wymagać aby wszystko się podobało wszystkim. Strasznie nudno by było na świecie i sztuka nie miałaby zupełnie sensu...Bo sztuka jest dobra tylko wtedy jak się wielu ludziom nie podoba. Tak więc z tego punktu widzenia to że te zdjęcia mi się nie podobają powinno być komplementem....
![]()
Skontaktuj się z nami