Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Street

Domyślnie Street

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Uwagi mile widziane.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:45 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Rozumiem ze na tym forum zdjecia nowych osob sa nie chetnie komentowane czy jak? a moze takie dno kompletne ze nikt nie chce nic powiedziec?

Domyślnie

patrzę patrzę i nie podoba mi się.....

Domyślnie

bo kadr, bo centralnie, bo w ogóle jakieś takie bezpłciowe i bez wyrazu, również jestem na nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez devourer Zobacz posta
    Rozumiem ze na tym forum zdjecia nowych osob sa nie chetnie komentowane czy jak? a moze takie dno kompletne ze nikt nie chce nic powiedziec?
    hmmm takiej prawidłowości nie zauważyłam..
    d80 + portretówka.

Domyślnie

No dobra, strzeliłeś zdjęcie na ulicy, ale o co chodzi?

Choć w przybliżeniu, bo jedyne ci widać, to, to, że to późnym popołudniem wykonane zdjęcie i że hipotetycznie, jest to zdjęcie kobiety.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

oprócz kadru niepodoba mi się konwersja , i mam wrażenie ze to raczej nie street tylko ktoś znajomy - także na nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez devourer Zobacz posta
    Trzeba czasami poczekać ciepliwie.

Wydaje mi się, że nadmiernie uzyte suwaczki Shadows/Highlight np po to żeby ukryć zbyt ostre światło. Może się myle. Poza tym sympatyczna wygladajaca osoba na zdjęciu. Ciekawe czy blenda użyta, czy się odbiło po lewej

pozdrawiam

Domyślnie

Nie podoba sie, trudno. Ta pania widzialem pierwszy raz w zyciu, nie jest zadna moja znajoma a zamienilem z nia doslowe 2 zdania. Zadnej blendy nie bylo. Dziekuje za komentarze.

Domyślnie

no tylko nie obraź się i daj jeszcze coś

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów