Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 38 z 38

Wątek: Step by step

Domyślnie

Praktycznie nie odzywam się na tym forum. Tylko czytam. Ale tej fotki przemilczeć się nie da. Po prostu świetna.

Domyślnie

"Tak to auto, nie znam nikogo kto umie jeździć na monocyklu..."

Ten fragment zdania mozna odebrac na wiele sposobow... pomijajac juz n.p. motocykl.

A tera na temat.
    O ile permanentnie nie cierpie clownow (tej ich "stylizacji" konkretnie. za kazdym razem mnie wkurzaja), a kolo mogloby "byc w ruchu", o tyle fota bardzo mi sië podoba i nie swiruj autorze, ze sie widowni nie spodziewales . Dobre zdjecie, to i odbior konkretnym byc musi.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

hmmm fotka bajera tylko moze bym wytuptal stemlem ta lyzwe na butach bardziej oldscholowo by bylo
    Czasami deszcz mnie zleje, czasami slonce zpali, a co sie stanie jutro - o tym nie mysle wcale. Bo teraz juz wiem jak nie czynic dobra zlem... D70s

Domyślnie

Pomyślałem sobie dobre zdjęcie, jak je obejrzałem, a kiedy doczytałem, że to dodatkowo autoportret to zabrakło mi słów. Jestem pełen uznania, respect, rewelacyjna "praca".
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

schludne, przemyślane, doskonale skonwertowane do B&W. szacunek.

Domyślnie

Świetny kadr !!!
    Równi i równiejsi!

bth
    Gość

Domyślnie

Bardzo fajne Jako, że autowyzwalacz, to otwiera na nowo dyskusję, czy dobre zdjęcia robi fotograf, czy też aparat

Domyślnie

Ekstra. Fota ma klimat, 5 gwiazdek bym dał nawet jakby to nie było auto
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów