Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: !tutoriale

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ja tez chce!!! Ale uczyc SIE bo ja raczej niczego madrego kogos nie naucze

Domyślnie

A moze, zeby zaoszczedzic czasu sprobujmy videotutoriali. Sa programy ktore rejestruja to co dzieje sie na pulpicie, wystarczy przed rozpoczeciem pracy taki program wlaczyc i pozniej wrzucic gdzies na serwer zeby inni mogli zobaczyc co po kolei bylo robione.
    Nie ma tutaj koniecznosci robienia specjalnych zrzutów ekranowych, pisania tekstów - zaoszczedzi to duuuzo czasu a jak wiele nas nauczy.

Dodatkowo ostatnio trafilem na cos co sie nazywa JING http://www.jingproject.com - instalujesz, wlaczasz i praktycznie to wszystko - samo sie nagrywa i wrzuca na serwer - pozniej tylko trzeba wrzucic tu link do filmu (sam tego nie testowalem ale na stronie wyglada ciekawie).
    N D70 | Sigma DC 18-125 3.5-5.6 D | Nikon 50mm f1.8 | SB600 | 6GB kart Sandisk Ultra 2

Domyślnie

spróbójmy zrobić taką jedną wspólną likownie z której będzie można sciągać i pobierać wiele tutków

trzebaby napisać w dziale technicznym o naszym pomyśle, jeśli się przyjmie - to może taki spis powstanie

ja też jestem za interaktywnymi tutkami ( programiki które rejestrują obraz monitora)
    | D80 | T17-50 |SB 800 |

bombel
    Gość

Domyślnie

Właśnie.

Przeczytałem wszystko i też jestem za. Żądamy tutków!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Właśnie.

szczególnie Ty
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Właśnie.

Nie ma jak to zapał do pracy

Domyślnie

może na początek, udało by się pozbierać rady, które są już na forum, przy poszczególnych zdjęciach, bo w tym może pomóc każdy, tylko trzeba by było jakoś podzielić się robotą
    bo jak na razie to ja widzę, że piszą tu osoby takie jak ja, czyli z PS nie mające dużej praktyki
    D80, Tk 12-24/f4, T 17-50/f2.8, Tk 50-135/f2.8, N 70-300G

Domyślnie

jesli ktos zna jakis serwer na necie gdzie mozna wrzucic 700MB to chetnie udostepnie kilkadziesiat calkiem fajnych tutkow do PSuja z polskim lektorem.
    D40| Tamron 28-75 2,8 | N55-200 4-5,6 | SB 900 | blog | checi i plany....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deejay3x Zobacz posta
    jesli ktos zna jakis serwer na necie gdzie mozna wrzucic 700MB to chetnie udostepnie kilkadziesiat calkiem fajnych tutkow do PSuja z polskim lektorem.
    i jestem przekonany że zrobisz to legalnie, bo masz na to zgodę autora
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    i jestem przekonany że zrobisz to legalnie, bo masz na to zgodę autora
    o tym nie pomyslalem niestety
    D40| Tamron 28-75 2,8 | N55-200 4-5,6 | SB 900 | blog | checi i plany....

Uprawnienia umieszczania postów