Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Koleżanka (4)

autograf
    Gość

Domyślnie Koleżanka (4)

Dokopcie leżącego

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:47 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Poza ustami i oczami, na twarzy modelki nie powinno być elementów odblaskowych.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

autograf
    Gość

Domyślnie

Ktore z czterech najlepsze, obiecuje ze juz wiecej zasmiecal nie bede

Jedynka
    Dwojka
    Trojka no czy ta czwórka?

Domyślnie

4 bo ma wszystkie paluszki

autograf
    Gość

Domyślnie

A teraz powaznie zapytam! Ktore z czterech?

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    A teraz powaznie zapytam! Ktore z czterech?
    Jeśli miałbym wybrać to nr.4

Domyślnie

Zdecydowanie 4. Technicznie dobrze, a i modelka wygląda najlepiej. W szczególności poziom kobiecości w kobiecie jest na czwórce największy

autograf
    Gość

Domyślnie

Dziekuje! A nie wydaje Wam sie ze troche ta czworka "za szara".
    Jakies takie mam gusta ze wole wieksze kontrasty, aczkolwiek jak zjade z poziomem to znow wyjdzie brudna twarz i takie tam mam kurdele dylematy...

Domyślnie

Może tak ? Nałożona warstwa korekcyjna brightness/contrast (na plus brightness i contrast), później odpowiednio wypędzelkowana aby nie było za jasno w niektórych miejscach, potem jeszcze raz ta warstwa, przy czym tylko większy kontrast, znowu pędzelek, a potem na warstwie głównej lokalnie rozjaśnione przez dodge dla midtones i highlights. Wiem, że cienie stały się nieprzyjemne, ale, przynajmniej u mnie, jest zdjęcie chyba trochę żywsze w odbiorze.

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:48 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów