[center:55b70880dc] [/center:55b70880dc]
Szukaj
[center:55b70880dc] [/center:55b70880dc]
Piotrze...ale przyjaralo mi w oczy...moje skojarzenia z tym zdjeciem sa bardzo...ze tak powiem jednoznaczne (typowy meski typ widzenia..kojarzy sie wszystko z...)
Fajny HK, fajnie wyszla ta kapturo/chusta, tylko za bardzo wydluzone to wszsytko, wiem ze nie da sie inaczej skadrowac, aby wszystko pokazac, ale jakos tak...niestandartowo(mam nadzieje ze powiedzialem komplement
POzdrawiam
Jacek
Ja jak zawsze szczerze.
Ani zdjęcie, ani obróbka mi się nie podoba.
Zdjęcie nie bo daje poczucie końskości twarzy modelki.
Obróbka bo brak jakiejkolwiek granicy między chustą a tłem w 1/3 zdjęcia patrząc od góry.
Grzegorz
---------------------
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...
A ja się długo (5 minut) zastanawiałem co mi nie pasuje. I chyba wiem. Twarz ładnie doświetlona, ale mam tu ambiwalentne uczucia, bo jeśli przyjmiemy, że na zdjęciu jest kobieta w płótnie, to brakuje granicy płótna na górze zdjęcia oraz samo okrycie jest mało widoczne. Jeżeli natomiast przyjmiemy wariant bardziej abstrakcyjny, że mamy tu twarz, wyłaniającą się z niewiadomo-czego, to wtedy płótno jest zanadto widoczne u dołu. Zatem według mnie albo rozświetlić doł i załamania, tak by wyszła abstrakcyjna twarz za "dziurą z frędzelkami", albo już zostawić to płótno zmniejszając HK, ale tu z kolei natrafimy chyba na przytłaczający dół zdjęcia. No chyba, żeby na to jeszcze nałożyć odpowiednio cieniowaną warstwę wyrównującą poziomy naświetlenia góry i dołu zdjęcia? Ma to sens (bo PSa to widziałem trzy razy w życiu)?
Ogólnie zdjęcie mi się podoba.
EDIT: A może wymazać po prostu to płótno w cholerę?![]()
Skontaktuj się z nami