Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Domyślnie

Pierwszy raz w tym dziale, widzę zdjęcia az do tego stopnia glamour
    pozdrawiam i zazdroszcze miejscówki
    ff

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Koziegłowy k/Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bzik Zobacz posta
    jutomi,
    Pozwól, że odniosę się jedynie do "nielotów", reszta to tajemnica wojskowa
    "Nieloty", to była prowokacja (z tonu odpowiedzi wnioskuję, że jesteś pasjonatem związanym zawodowo z Krzesinami-mam nadzieję, że Cię nie zdekonspirowałem ); bardziej chodziło mi o odpowiedzi na pozostałe pytania...
    Nikon CP 4500 - najlepszy kompakt cyfrowy (jaki miałem w rękach)

Domyślnie

Pasjonatem jestem z pewnością, ale nie łączy mnie zawodowo nic z Krzesinami, pracuję w domu. Czasem, przy różnych okazajach bywam w Bazie, te wizyty wiążą się z działalnością Stowarzyszenia Miłośników Lotnictwa Wojskowego "Krzesiny". Więcej informacji znajdziesz tutaj: http://forum.31blot.mil.pl/viewforum.php?f=9
    Nikon

Domyślnie

wszystkie są świetne
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Koziegłowy k/Poznania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bzik Zobacz posta
    Pasjonatem jestem z pewnością, ale nie łączy mnie zawodowo nic z Krzesinami, pracuję w domu. Czasem, przy różnych okazajach bywam w Bazie, te wizyty wiążą się z działalnością Stowarzyszenia Miłośników Lotnictwa Wojskowego "Krzesiny". Więcej informacji znajdziesz tutaj: http://forum.31blot.mil.pl/viewforum.php?f=9
    Widzę, że działalność SMLWK zyskała przedwczoraj osobowość prawną - gratuluję. Czy przynależność do stowarzyszenia w jakiś sposób ułatwia możliwość fotografowania F-16 oficjalnie a nie tylko "przez płot"?
    Pracuję w Gądkach i możliwość focenia z bliższa sprawiłaby mi ogromną frajdę. (Do tej pory to z bliższa mogłem sobie pofocić tylko na Ligowcu... ).

Domyślnie

Podoba mi sie symetria na 1.Ale ta 3 jest super. Gratuluje miejsca. Niejeden strazak Ci zazdrosci.

Domyślnie

Bardzo piękne fotki, szczególnie trójka.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Koziegłowy k/Poznania

Domyślnie

Nie wiem gdzie mam o tym napisać, więc może tutaj.
    Wracając dzisiaj z pracy ok.17.10 widziałem z odległości 3km nad Krzesinami podchodzącego do lądowania Awaxa. Nie zrobił mu ktoś przypadkiem zdjęcia z bliska?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów