Pierwszy raz w tym dziale, widzę zdjęcia az do tego stopnia glamour
pozdrawiam i zazdroszcze miejscówki
Szukaj
Pierwszy raz w tym dziale, widzę zdjęcia az do tego stopnia glamour
pozdrawiam i zazdroszcze miejscówki
ff
ładne "portrety"... rewelka![]()
Nikon CP 4500 - najlepszy kompakt cyfrowy (jaki miałem w rękach)
Pasjonatem jestem z pewnością, ale nie łączy mnie zawodowo nic z Krzesinami, pracuję w domu. Czasem, przy różnych okazajach bywam w Bazie, te wizyty wiążą się z działalnością Stowarzyszenia Miłośników Lotnictwa Wojskowego "Krzesiny". Więcej informacji znajdziesz tutaj: http://forum.31blot.mil.pl/viewforum.php?f=9
Nikon
wszystkie są świetne![]()
|N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |
Widzę, że działalność SMLWK zyskała przedwczoraj osobowość prawną - gratuluję. Czy przynależność do stowarzyszenia w jakiś sposób ułatwia możliwość fotografowania F-16 oficjalnie a nie tylko "przez płot"?
Pracuję w Gądkach i możliwość focenia z bliższa sprawiłaby mi ogromną frajdę. (Do tej pory to z bliższa mogłem sobie pofocić tylko na Ligowcu...).
Podoba mi sie symetria na 1.Ale ta 3 jest super. Gratuluje miejsca. Niejeden strazak Ci zazdrosci.
Bardzo piękne fotki, szczególnie trójka.
Nie wiem gdzie mam o tym napisać, więc może tutaj.
Wracając dzisiaj z pracy ok.17.10 widziałem z odległości 3km nad Krzesinami podchodzącego do lądowania Awaxa. Nie zrobił mu ktoś przypadkiem zdjęcia z bliska?
Świetne zdjęcia !!!!![]()
Skontaktuj się z nami