Szukaj
Klasa foty, zazdroszczę możliwości focenia w tym miejscu![]()
Nikon
Zdjęcia niesamowite, rachunek za drutowanie "wypadniętej" szczęki prześlę mailem...
P.S. Na 4 wesoło wygląda z tym czerwonym "durex'em" na nosku![]()
Amatorszczyzna powered by D40X kit, N35/1.8G, N70-300VR, SB800 i Slik Pro 330 DX
Jakim cudem znalazłeś się na Krzesinach tak blisko naszych Jastrzębi-nielotów?
Pracujesz tam?
Trafiłeś na dni otwarte?
Jesteś szpiegiem z tele 10000mm?![]()
Nikon CP 4500 - najlepszy kompakt cyfrowy (jaki miałem w rękach)
Klasa zdjęcia, ciekawe kadry. Jak dla mnie bomba![]()
jutomi,
Pozwól, że odniosę się jedynie do "nielotów", reszta to tajemnica wojskowa
Nie wiem czemu efy zawdzięczają ten czarny PR, zapewniam Cię jednak, że latają i mają się świetnie... Mogę jedynie mówić o tym co sam często obserwuję - kilkanaście maszyn w powietrzu dziennie, raz na kilka dni zdarza się, że jeden z kilkunastu wystawionych do startu efów nie wzbija się w powietrze, ale są to zwykle usterki typu - nie pali się odpowiednia kontrolka. Trzeba pamiętać, że nasze efy są jeszcze w wieku "dziecięcym", te które latają od roku są już niemal bezusterkowe, żargonem motoryzacyjnym można powiedzieć - dotarte.
Do końca ubiegłego roku nasze efy spędziły w powietrzu w sumie 3 tysiące godzin (ok. 80 godzin średnio na jedną maszynę), trzeba jednak pamiętać, że na początku roku było tych maszyn jedynie 4, potem sukcesywnie dochodziły następne - 33 na koniec roku, więc te pierwsze nalot mają dużo większy od kolejnych.
Nikon
Imponujące fotki, masz dojście do fajnego "studia"![]()
Pozdrawiam
Jacek
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
bzik - jak zawsze rewelacja, najciekawsze te symetryczne z podnośnika
Hmm,miodzio maszyny 3 rewelacja![]()
Pozdrawiam
D200, D70s ,S 18-50mm,f/3,5-5,6 DC,S 70-300 f/4-5,6 D DL,S 150-500mm f/5-6,3 APO,DG,OS
http://www.habibi.fotogalerie.pl http://plfoto.com/158450/autor.html
Skontaktuj się z nami