Szukaj
Nikon D 80 / D 300, kilka szkiełek i szpargałów.
Pewnie miejsce niesamowite i...wymagajace, kadry mi sie srednio podobaja: jasnosc wali po oczach (niekorzystne swiatlo), kadry pokazuje wszystko i nic...dla mnie bardziej do albumu
Pzdr
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Przy odtwarzaniu pliku z komputera zdjęcia mają bardziej niż prawidłową ( w mojej skromnej ocenie ) jasność, a po zawieszeniu wychodzi wszystko sztucznie rozjaśnione, kolory też bardziej "płaskie". Nie mam pojęcia czemu. Co do kadrów, to pozwolę się nie zgodzić.
Pozdrawiam
Mi jedyneczka przypadła do gustu widac tu wielkoś lasu a pozostałe według mnie przyjemne dla oka
Nikoś D90 + D70 + T28-75/2.8 + N17-135 KIT + N50/1.8 + SB-800
było N18-70 DX + SB-600
I taki był właśnie zamiar.![]()
Zbyt duże kontrasty. Biel na niebie i wodzie troche niweczą efekt. Myślę że zaskoczyła Cię ta ilość światła.
Nikon i parę szkiełek
Miejsca extra,ale trudno nie zgodzić się z Kolegami,że na zdjęciach,tych które widzimy,światełko wygrało.....
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Po takich terenach w sandałach, no no:] A jeśli chodzi o zdjęcia - jak dla mnie 2. Wg mnie jest ciekawsza niz 1 na której jest tak zielono:> Pzdr
s0qs
----------------------
D80 + Nikkor 18-135
Uwielbiam krajobraz lasów deszczowych, a co do tych zdjęć to 1 mi sie podoba.
Ciesze się że przynajmniej po jednym wybraliścieOsobiście stwaiałem na nr 1 i 3 reszta zamieszczona dla uzupełnienia tematu.
Pozdrawiam serdecznie
Skontaktuj się z nami