Jedynka sympatyczna, ale dwójka coś w oczy j***ie z tą ostrością. Moim zdaniem za bardzo przeostrzone.
Szukaj
Jedynka sympatyczna, ale dwójka coś w oczy j***ie z tą ostrością. Moim zdaniem za bardzo przeostrzone.
Onsajt -witaj coś się ostatnio rzadko uwidaczniasz ?
nie twierdzę że sprzedanie wieży hi-fi na poczet szkieł nie przyniosło mi profitów ---fajne szkiełko lubię nim pstrykać ,dzięki za wizytę pozdrawiam
Borregaard-zawsze mogę zmniejszyć ostrość w puszce ,krzew jest zbyt ostry ? bo u mnie na tym
cholernym laptopie miesci się w normie
Mikkay-niezbyt ,normalna obróbka trochę więcej przy trawach ażeby uzyskać taki kolor
dziękuję za odwiedziny -pozdrawiam![]()
nr 2 mi się podoba ... fajny, dobrze pokazany krzak...![]()
pzdr
P.
napisał Shooter
bo to piękne drzewa -dzięki za wizytęMasz Ty slabosc do tych brzozek. Bardzo przyjemne.
cryogenicdreams-dzięki ,dwójeczkę poprawiłem powinno być lepiej
Piotr_ek-dzięki
pozdrawiam![]()
Harb ty się z tymi szkłami w moim zasięgu nie pokazuj... ;]
Ale to nie o szkła chodzi przecie. Ja tam lubię patrzeć na twoje zdjęcia, bo patrzę wtedy na świat tak ja ty go widzisz, a widzisz go tak jak bym chciał czasem widzieć, a nie widzę bo nie dostrzegam.
Paniatno?![]()
Januszu...
oj ładne brzózki łaaadneGłównie dzięki kolorystyce. Faktycznie - zdjęcie żyje. Niemal słyszę szelest wiatru w koronach i poruszające sie gałęzie ...
Janusz,
A gdzie to zrobiles? gdzies blisko morza...bo mam w glowie jakis obraz,ale moze sie myle...poza tym dobrze juz kompletowac miejscowki bo w czerwcu moze na stale zawitam.
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Brzózki jak malowane. Ślicznie pokazane - efekt wręcz trójwymiarowy. Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami