Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Tak, z tą różnicą, że moja głowa jest otwarta

Żartuję oczywiście, to wszystko kwestia gustu. Ja, jak napisałem, lubię taką kolorystykę i niekonwencjonalne podejście.
    i bardzo dobrze że jest (bo już zacząłem się o Ciebie martwić ) to też żart

a tak na marginesie -nie koniecznie trzeba być jak twierdzisz tradycionalistą ażeby mieć odmienne zdanie ,
    czytając Twoje posty zauważyłem że często szybciej piszesz aniżeli myślisz ,może warto trochę przystopować
    po fotkach widzę że odważnie zmagasz się z fotografią i lubisz prowokować ,osobiscie uważam że prowokacja jest twórcza więc życzę sukcesów

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    i bardzo dobrze że jest (bo już zacząłem się o Ciebie martwić ) to też żart

a tak na marginesie -nie koniecznie trzeba być jak twierdzisz tradycionalistą ażeby mieć odmienne zdanie ,
    czytając Twoje posty zauważyłem że często szybciej piszesz aniżeli myślisz ,może warto trochę przystopować
    po fotkach widzę że odważnie zmagasz się z fotografią i lubisz prowokować ,osobiscie uważam że prowokacja jest twórcza więc życzę sukcesów

pozdrawiam
    Nie zauważyłeś, że nasz kolega, to "szatan" z Sheffield i stąd ta jego szybkość i cięte riposty?
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Zapewniam cię, że tak nie jest. I na pewno nie warto przystopować, czego zresztą czynić nie zamierzam.

po fotkach widzę że odważnie zmagasz się z fotografią i lubisz prowokować ,osobiscie uważam że prowokacja jest twórcza więc życzę sukcesów pozdrawiam
    Dziękuję. Będę próbował
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Nie zauważyłeś, że nasz kolega, to "szatan" z Sheffield i stąd ta jego szybkość i cięte riposty?
    \m/

"The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

napisał hedgehog
    Zapewniam cię, że tak nie jest. I na pewno nie warto przystopować, czego zresztą czynić nie zamierzam.
    ok .i niech tak zostanie !

Domyślnie

Mimo, że też nieszczgólnie lubię eksperymenty kolorystyczne, to w przypadku tych zdjęć, szczególnie w połączeniu ze strojem modela wyszło ekstra. Mi osobiście kojarzy się z jakimś polarnikiem Fajne zdjęcia, jedynka lepsza.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Mi kolor bardzo odpowiada, jedyna ma ciekawszy kadr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów