Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukikme Zobacz posta
    Jeżeli ktoś jest w stanie to będę ogromnie wdzięczny za zrobienie fotki ze sprzętem w środku. Nie pogardzę też i kadrem z frontalnie ustawioną torbą - nigdzie nie mogę jej pomacać i nie jak jest duża (wewnętrznie i zewnętrznie)...
    Witam,
    Ten model możesz sobie obejrzeć w MM w Lublinie, widziałem ostatnio i mają chyba jeszcze The Daily L, dużą tobę.
    Jeśli jej nie będzie to na stronie dystrybutora www.falter.pl masz dużo informacji i fotek tego modelu i innych większych. Jest tam również lista sklepów sprzedających Crumplera w Polsce ale nie wszystkie z nich mają go fizycznie na stanie, tak aby pomacać. Z tym najłatwiej będzie w Warszawie. Marka dopiero się rozkręca w Polsce i dystrybucja jeszcze kuleje ale Gnieciuch warty jest poszukiwań.

Pozdrawiam
    GA

Domyślnie

Można prosić kolegę Pawel92 o wrzucenie fotek jeszcze raz, bo niestety już się nie wczytują:/

Domyślnie

Ja posiadam model Threeseven Daily w rozmiarze M i miesci mi D200 (bez gripa ) + 70-200VR + 24/2,8 + SB-800. Jesli chodzi o sama torbe to jest zrobiona bardzo porzadnie. Pare razy uzylem jej jako torbe foto, ale od pol roku swietnie mi sie sprawdza jako torba do noszenia kanapek do pracy. jednym slowem polecam Crumplera
    D200, N 70-200VR, N Micro 105/2,8 AIS, Ta 14/2,8, N 24/2,8; TC-20E; N 70-210/4-5,6; N 50/2; N 85/1,4 AIS; N 50/1,4 AIS; N 55/2,8 AIS; N Micro 200/4 AI i kilka innych szkieł

Crumpler
    Gość

Domyślnie Odp: Torba - Crumpler Pretty Boy

Witam Wszystkich po raz pierwszy,

Dzieki uprzejmości adminów mogę pomagać forumowiczom w zakresie informacji o produktach CRUMPLERA. Najlepiej by było gdyby to była wiedza praktyczna i mam nadzieję że moje umiejetności będą dla Was wystarczajace. Próba nie strzelba, zawalczymy
    Nie ma natomiast miejsca na jakąkolwiek działalność handlową - od tego jest już polski rynek.

Zachęcam do nękania mnie pytaniami

Pozdrawiam
    Mariusz

Domyślnie Odp: Torba - Crumpler Pretty Boy

Witam
    Podłączę się do wątku. Na wypady na plenery mam plecak Tamraca i na razie dobrze spełnia swoje zadanie, jednak na spacerki z żoną i dzieckiem plecak jest wyjątkowo niewygodny. Nad zakupem torby myślę już od dawna ale jakoś ciągle odkładam to na później. Dziś zauważyłem że do czasopisma które czytuję do prenumeraty dokładają torbę Crumpler Pretty Boy XL (4000). Zacząłem się zastanawiać czy nie zamówić prenumeraty ale obawiam się, że do tej torby nie wejdzie D80 z gripem i z podpiętym T28-75 + ew. SB800 i jakiś mały obiektyw typu N50 lub S24. Może ma ktoś tą torbę i mógłby wstawić fotki wnętrza z aparatem wielkości D80 bo nie mogę wygooglać nigdzie.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez The Structorr ; 12-04-2008 o 18:57 Powód: literówka

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów