ja też mam nadzieję, że pojawi sięjakiślepszy grip do D50 bo chcę kupić obiektyw Sigma 170-500mm i przyda mi się jakaś przeciwwaga do tego obiektywu bo sam korpus D50 jest zbyt lekki![]()
Szukaj
ja też mam nadzieję, że pojawi sięjakiślepszy grip do D50 bo chcę kupić obiektyw Sigma 170-500mm i przyda mi się jakaś przeciwwaga do tego obiektywu bo sam korpus D50 jest zbyt lekki![]()
po Czerwonej stronie mocy
Zamieszczone przez Rafaello
miejmy nadzieję, że pod koniec tego roku. Jak coś się zmieni w tym temacie, to dajcie, z łaski swojej, znak na pm, bo ja już nerwów nie mam to dalej czytać
![]()
jak to jest ze np coolpix 8700 ma oficjalnego gripa a przy lustrzankach posucha![]()
Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
www.blog.pressfocus.pl
RAF,
i tak podziwiam twoja cierpliwosc, ja niestety taki nie jestem i zakupilem juz ten szajsowaty kawalek, w gruncie rzeczy przydatnego plastiku. mysle, ze predzej zmienisz puszke, niz doczekasz sie lepszego gripa.miejmy nadzieję, że pod koniec tego roku. Jak coś się zmieni w tym temacie, to dajcie, z łaski swojej, znak na pm, bo ja już nerwów nie mam to dalej czytać![]()
lacha,bylo juz o tym nie raz nie dwa, po prostu taka polityka firmy na n. ja tez tego nie rozumiem niestety, w zwiazku z czym niedawno kupilem proteze z delty do mojego d70jak to jest ze np coolpix 8700 ma oficjalnego gripa a przy lustrzankach posucha
no nie bardzo, bo d50 daje imo świetne zdjęcia, a ja obecnie inwestuję w obiektywy - stąd ciągła moja irytacja, bo liczyłem na tego gripa.Zamieszczone przez leon28
czy sa jakies nowe informacje na temat nowych battery packow do d70s? czy oba spusty beda dzialaly jednoczesnie? bedzie 2-stopniowy?
侍
W MM obmacałem i podpiąłem battery pack do D50 firmy Hahnel...
ależ to jest plastikowe g..... takie dziadostwo to przeraża.
A cena 560 zł![]()
![]()
Może nowe modele bedą lepiej zrobione i dopasowane- mam nadzieje.
no bo MM nie jest dla idiotówZamieszczone przez meliszipak
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czytalem ze ma byc jakis patent do d70s ktory wreszcie bedzie w "pelni funkcjonalny" zdaje sie ze jeden z uzytkownikow mial jakies ciekawe infomracje...
侍
Drodzy forumowicze
Czy możecie podać ile ma grip do d50 na wysokość. Zastanawiam się czy zmieści mi się do pokrowca.![]()
Jeżeli ktoś wie gdzie można kupić taniej niż 250 zł również będę wdzięczny za informacje.
Dzięki
Skontaktuj się z nami