Close

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 66

Domyślnie

ja też mam nadzieję, że pojawi sięjakiślepszy grip do D50 bo chcę kupić obiektyw Sigma 170-500mm i przyda mi się jakaś przeciwwaga do tego obiektywu bo sam korpus D50 jest zbyt lekki
    po Czerwonej stronie mocy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafaello
    będzie dostępny dopiero pod koniec roku w sprzedaży
    miejmy nadzieję, że pod koniec tego roku. Jak coś się zmieni w tym temacie, to dajcie, z łaski swojej, znak na pm, bo ja już nerwów nie mam to dalej czytać

Domyślnie

jak to jest ze np coolpix 8700 ma oficjalnego gripa a przy lustrzankach posucha
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Domyślnie

RAF,
    miejmy nadzieję, że pod koniec tego roku. Jak coś się zmieni w tym temacie, to dajcie, z łaski swojej, znak na pm, bo ja już nerwów nie mam to dalej czytać
    i tak podziwiam twoja cierpliwosc, ja niestety taki nie jestem i zakupilem juz ten szajsowaty kawalek, w gruncie rzeczy przydatnego plastiku. mysle, ze predzej zmienisz puszke, niz doczekasz sie lepszego gripa.

lacha,
    jak to jest ze np coolpix 8700 ma oficjalnego gripa a przy lustrzankach posucha
    bylo juz o tym nie raz nie dwa, po prostu taka polityka firmy na n. ja tez tego nie rozumiem niestety, w zwiazku z czym niedawno kupilem proteze z delty do mojego d70

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leon28
    mysle, ze predzej zmienisz puszke, niz doczekasz sie lepszego gripa.
    no nie bardzo, bo d50 daje imo świetne zdjęcia, a ja obecnie inwestuję w obiektywy - stąd ciągła moja irytacja, bo liczyłem na tego gripa.

Domyślnie

czy sa jakies nowe informacje na temat nowych battery packow do d70s? czy oba spusty beda dzialaly jednoczesnie? bedzie 2-stopniowy?

Domyślnie

W MM obmacałem i podpiąłem battery pack do D50 firmy Hahnel...
    ależ to jest plastikowe g..... takie dziadostwo to przeraża.
    A cena 560 zł
    Może nowe modele bedą lepiej zrobione i dopasowane- mam nadzieje.
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez meliszipak
    W MM obmacałem i podpiąłem battery pack do D50 firmy Hahnel...
    ależ to jest plastikowe g..... takie dziadostwo to przeraża.
    A cena 560 zł
    Może te nowe modele bedą lepiej zrobione i dopasowane- mam nadzieje.
    no bo MM nie jest dla idiotów

Domyślnie

czytalem ze ma byc jakis patent do d70s ktory wreszcie bedzie w "pelni funkcjonalny" zdaje sie ze jeden z uzytkownikow mial jakies ciekawe infomracje...

loniu
    Gość

Domyślnie

Drodzy forumowicze

Czy możecie podać ile ma grip do d50 na wysokość. Zastanawiam się czy zmieści mi się do pokrowca.

Jeżeli ktoś wie gdzie można kupić taniej niż 250 zł również będę wdzięczny za informacje.

Dzięki

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów