Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 66

Domyślnie

Dzis sie dowiedzialem ze na nowe gripy przyjdzie poczekac kilka miesiecy
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Na tak budującą wiadomość warto było troche poczekać.
    Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gamling
    Dzis sie dowiedzialem ze na nowe gripy przyjdzie poczekac kilka miesiecy
    to najbardziej stresujący topic w internecie, nie wiem który raz z rzędu nabrałem nadziei
    nic to - pieniądze pójdą na filterki

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

a ja jakieś szkiełko zanabędę...se właśnie licytnąłem jedno
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

a ja wlasnie zamowilem w wyzej wymienionej firmie gripa do d70, nie bede czekac kilku miesiecy, ciekawy jestem niesamowicie wrazenia, jesli bedzie cos interesujacego na pewno to opisze.

Domyślnie

jestem po kilku godzinach używania delty z D50. Szkoda ze wczesniej tego nie kupiłem. Pionowe kadrowanie nawet bez dodatkowego spustu jest o wiele poręczniejsze.Dla mnie poprostu sama przyjemność w trzymaniu korpusu z deltą.

Domyślnie

leszeg,
    Dla mnie poprostu sama przyjemność w trzymaniu korpusu z deltą.
    no ja niestety mam inne odczucia (grip do d70). jesli rzeczywiscie, w przypadku ciezszych obiektywow, trzymanie poziome jest lepsze, bo ciezar rozklada sie na cala wewnetrzna czesc dloni, to niestety nie moge tego powiedziec o trzymaniu pionowym. tu po prostu element (nie wiem jak sie to fachowo nazywa, ale chodzi o ta wystajaca czesc pod spustem, ktora obejmujemy dlonia) jest zbyt plytki, przynajmniej o te 0,5-1cm. poza tym, nie wiem czy nie jestem za slaby do posiadanych obiektywow (70-200 vr - 1,4kg), ale w przypadku trzymania pionowego tylko jedna reka, czy z delta, czy bez, jest to na dluzsza mete trudne. po zakupie i uzytkowaniu (na razie 2 dniowym) mam mieszane uczucia do tego niezbyt dobrze dopasowanego do body d70 kawalka plastiku. moze z czasem sie przyzwyczaje, a zalety dostrzege, kiedy bede musial pracowac na body bez battery gripa

Domyślnie

A nie mówiłem
    NIKON forever

Domyślnie

Gamling czy testowany przez Ciebie grip ze spustem to owy przedstawiony na zdjeciu u foto tipa?

http://foto-tip.pl/sklep/1/oslony/D50-1.jpg

pozdrawiam
    D7200

Domyślnie

Pytałem o ten grip z Foto-Tip i jest wg. nich w fazie testowania, będzie dostępny dopiero pod koniec roku w sprzedaży
    Rafaello
    Kupię palec wskazujący z gwarancją do wciskania spustu migawki tylko we właściwych momentach, PILNE !

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów