Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie OE: POLONIA BYTOM - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC --> teraz ja ;)

Był już Lacha, był już Kobyll --> teraz ja
    Kilka podobnych pewno bedzie, ale trudno zeby było inaczej jak siedzieliśmy obok siebie
    ZAGŁĘBIE witaj w 3 lidze

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

Proponuje zrobić pojedynek na forum Z następnego wspólnego meczu
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

a czemu by nie a czy przypadkiem nastepny mecz to nie derby stolicy ( Legia - zagłebie ) ??
    D300 l MB-D10 l D50 l N 50 1.8 l N 18-55 l N 80-200 2.8 l N 300 2.8 l SB-800 l www.markysz.ownlog.com

Domyślnie

No tak by się składało Tylko, że ja w tym akurat meczu skupie na trybunach bo pewnie będzie niezła oprawa i ogólnie super atmosfera. Jakby tak to brać na serio to sprawa jest do dogadania - kilka kolejek jeszcze zostało, a meczu z Legią nie ma co eliminować moża zrobić łączone sport+kibice

Domyślnie

Fajne, ale zdjęcia trochę "mydlane"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez projacek Zobacz posta
    Fajne, ale zdjęcia trochę "mydlane"
    Mam wrażenie, że odszumiane. Bo jak tak porównuje to Markysz ma mniejsze szumy w D50 niż lacha w D300 A jak już porównam do swoich to już wogóle nie ma oczym mówić...

Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

No wreszcie... Doczekałem się kawałka emocji, publiki i uchwyconej bramki!
    Brakuje only trenera (lub trenerów) i czegoś z oprawy meczu, ale nie koniecznie stadionowej.

Pozdrawiam

Domyślnie

wiec tak :
    - fotki wogóle nieodszumiane, moze torche mydli bo nieostrzyłem jakos specjalnie po zmniejszenieu ( robota na szybko )
    - fotki trenerów są ale po co je dawac skoro o ni zawsze tak samo wyglądają a tak na serio to przeciez z meczu ciekawsze
    - Kobyll co do foteczek to pogadamy mysle jeszcze z Lachą

Domyślnie

Nie no jak nie odszumiane to respect

Domyślnie

Bardzo fajne. D50 pokazał, ze nie ma sie czego wstydzic nawet w konfrontacji z D300
    Dobra robota !

ps. Szkoda, ze po zmniejszeniu nie wyostrzyles, bo byłoby juz całkiem fajnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów