Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Dorota

Domyślnie Dorota

Witam
    to moja pierwsza fotka zamieszczona na tym forum proszę o krytykę
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:48 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

czy mi się wydaje czy ta pani niema lewego oka ? pod prawym też troche nieciekawie wygłada ...
    modelka napewno ładna ale trochę inaczej oswietlaj bo tu przez to oko to zombie wyszedł ...
    kawałek krzesełka czy czegos co tam widać w tle przy ubraniu modelki też bym się stempelkim pozbył

Domyślnie

ten widoczny kawałek czegoś to misiek
    zastanawiałem się czy nie przekadrować ale obawiałem się że będzie za ciasno

dzięki za komentarz

Domyślnie

gdyby nie efekt zombie to byłby całkiem przyjemny portrecik - jakby co to czekam na kolejną odsłonę Doroty
    Pozdrawiam

Domyślnie

Dorota ma potencjał! Wygląda jednak trochę "dziko" - i niekoniecznie mam tu na myśli futerko;]
    Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła

Domyślnie

fotka nr 2
    //EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:49 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting

Domyślnie

Jak zaświecisz, to przyglądasz się światłocieniom?
    Moim zdaniem za jasno świeciłeś (już któryś raz powtarzam to zdanie).
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

za mocne światełko, modelka bardzo ładna...

sailor
    Gość

Domyślnie

panowie .. w ktorych miejscach dla was to swiatlo jest za mocne? mozna sie czepiac tutaj wielu rzeczy, kadru ustawienia swiatla i modelki ale co do mocy to jest ok. chyab ze autor chcial inaczej a tak wyszlo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    panowie .. w ktorych miejscach dla was to swiatlo jest za mocne? mozna sie czepiac tutaj wielu rzeczy, kadru ustawienia swiatla i modelki ale co do mocy to jest ok. chyab ze autor chcial inaczej a tak wyszlo
    Ja tam inaczej świecę i basta, ale ciesze się, że Cię troszkę sprowokowałem do wypowiedzi w tym wątku.
    Zawsze lubię posłuchać Twoich opinii, bo to opinie fachowca studyjnego.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów