Witam
to moja pierwsza fotka zamieszczona na tym forum proszę o krytykę
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Witam
to moja pierwsza fotka zamieszczona na tym forum proszę o krytykę
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:48 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
czy mi się wydaje czy ta pani niema lewego oka ? pod prawym też troche nieciekawie wygłada ...
modelka napewno ładna ale trochę inaczej oswietlaj bo tu przez to oko to zombie wyszedł ...
kawałek krzesełka czy czegos co tam widać w tle przy ubraniu modelki też bym się stempelkim pozbył
ten widoczny kawałek czegoś to misiek
zastanawiałem się czy nie przekadrować ale obawiałem się że będzie za ciasno
dzięki za komentarz
gdyby nie efekt zombie to byłby całkiem przyjemny portrecik - jakby co to czekam na kolejną odsłonę Doroty
Pozdrawiam
Dorota ma potencjał! Wygląda jednak trochę "dziko" - i niekoniecznie mam tu na myśli futerko;]
Nikon D80, Nikon F50, Zenit, Nikkor AF-S 24-85 mm 3,5-4,5 G; Nikkor 28-80 mm 3,5-5,6 D; Nikkor 50 mm 1,8 D; Jupiter 135 mm 3,5; Nikon SB-24 Szukam kolejnego szkła
fotka nr 2
//EDIT
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-02-2025 o 14:49 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Jak zaświecisz, to przyglądasz się światłocieniom?
Moim zdaniem za jasno świeciłeś (już któryś raz powtarzam to zdanie).![]()
NIKON
לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował
za mocne światełko, modelka bardzo ładna...
panowie .. w ktorych miejscach dla was to swiatlo jest za mocne? mozna sie czepiac tutaj wielu rzeczy, kadru ustawienia swiatla i modelki ale co do mocy to jest ok. chyab ze autor chcial inaczej a tak wyszlo![]()
Skontaktuj się z nami