Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Ekscytacje

Domyślnie

I żeby było mi to ostatni raz
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Super, genialne, a tak osmiele sie zapytac: kto rzucal liscie, fotograf czy ktos pomagał?
    Nikon D610

Vodafone
    Gość

Domyślnie

Bardzo fajne...

Domyślnie

I teraz bęc - jak widać, można zrobić fajne, lekkie i przyjemne zdjęcie albumowe. Można? Można. To niech mi nikt nie mówi, że przypadkowości nie można kontrolować, a "modelki" muszą wyglądać jak zaspane i zmęczone.

Brawo, Andrzeju. Dawaj więcej.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Andrzeju czy zdradziłbyś jakim szkłem robiłeś to zdjęcie i zdjęcie z wątku Królowa nieba i ziemi
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Jak widać z Twoich obrazków, lubisz reżyserować zdjęcia i piszesz do nich scenariusze.
    Nie powiem, nawet ładnie to wygląda, lecz jak na mój gust, troszkę nienaturalnie.

"Zamrożone" liście sugerują, że grawitacji na Ziemi nie ma.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Jak widać z Twoich obrazków, lubisz reżyserować zdjęcia i piszesz do nich scenariusze.
    Nie powiem, nawet ładnie to wygląda, lecz jak na mój gust, troszkę nienaturalnie.
    Hy hy hy
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    Andrzeju czy zdradziłbyś jakim szkłem robiłeś to zdjęcie i zdjęcie z wątku Królowa nieba i ziemi

Tu to akurat 300/2.8. Tak dziwnie, bo ja swego czasu do zwierzątek sporo strzelałem i takie szkło targałem nawet na spacery z dzieciakami.
    A to drugie to zwykła 70-200VR.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [email protected] Zobacz posta
    Super, genialne, a tak osmiele sie zapytac: kto rzucal liscie, fotograf czy ktos pomagał?
    Oczywiście że niewidzialne ręce statystów. Po bokach stali syn i żona moja.
    Szary, cichy człowiek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów