Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Londyn

Domyślnie Londyn

Wspomnienia z listopadowej wycieczki (czysto turystycznej ) Co sadzicie?
    1.
    2.
    3.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

ja sądzę, ze jest turystycznie.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

pierwsze co się rzuca w oczy to słaba jakość techniczna ,dwojeczka mogłabby być bardzo ładną pocztówką ale jakość .....

Domyślnie

Harb, a czy moglbys bardziej szczegolowo wytknac te usterki techniczne (zebym wiedzial na czym polegaja bledy i ich wiecej nie popelnial). Zdjecia byly robione kompaktem postawionym na murku (z braku statywu), zapewne to tego efekt...
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

na jedynce wychodzi szum i lewa strona za katedrą chyba niepotrzebna. Bardzo dużo elementów w kadrze a do tego jeszcze dźwigi.
    Dwójka kadr taki centralny czyli pocztówkowy a do tego przepalona góra i dużo tej góry.
    Trójka podobnie jak jedynka plus za dużo szumiastego nieba.
    A oprócz tego super.
    Chyba za krótko naświetlałeś.
    Przyknij przysłonę bardziej i ISO zejdź do 100.
    Ja staram się naświetlać od 15 sek do 1 minuty
    zależy od światła. Jak dużo to i filtrem szarym warto zbić.
    Póżniej matryca dostaje porażenia i naświetla brzegi
    Ale to są rady amatora dla amatora może ktoś mądrzejszy coś napisze
    pozdr.

Domyślnie

Ja na nocnych się nie znam,wsio co na nich jest,w miarę,ostre to dla mnie OK.Natomiast dwójka ....klęska..jak można nie pokazać tego co się pcha samo na oczy...byłoby tak fajnie..
    Kompakt nie ma tu nic do rzeczy...(moja córka,sorry...blondynka )robi tym.....no nieważne co,ale jest na co popatrzeć....Nie zna się ,kompletnie, na funkcjach,ale wyczucia kadru i sytuacji to tylko pozazdrościć.
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

albo ja krzywo siedze albo jedynka leci w lewo. 2 ma olbrzymi potencjal. nic tylko jeszcze raz tam pojechac i zrobic porzadne zdjecie bo technicznie - klapa. pozdrawiam.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Uprawnienia umieszczania postów