Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: D80 z USA

Domyślnie D80 z USA

Witam. Chciałbym sprowadzić ze stanów Nikona D80 z lampą SB-800. Pytanie tylko czy jest to opłacalne? Czy możecie polecić jakieś sklepy internetowe i ile w razie czego wyniosłoby mnie cło + Vat jeżeli by mi go naliczyli

Domyślnie

Jeśli każesz sobie wysłać pocztą, to pewnie cło przywalą. Jesli ktoś przywiezie, to i taniej sie zrobi.
    Obecnie dolar tak słabo stoi, że nie warto bawić sie w sprowadzanie. A jak cos padnie w sprzecie to bedziesz wysylal do stanów aby dokonali naprawy gwarancyjnej?
    Dziewiąty najstarszy użytkownik forum.
    Sansa Clip 4 GB + Sennheiser PX100 II
    kekacz.blogspot.com

Oszczędny w słowach Awatar vit
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Jeżeli miałby kto Ci ten sprzęt przywieźć to się opłaca
    http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...arch&Q=*&bhs=t
    Natomiast przesyłka zaczyna się od 114$. Nie licząc cła i vat już się przestaje po mału opłacać szczególnie, że brak gwarancji.
    Sklep polecam, sam u nich kupiłem D80 i odpukać na razie działa.

Poszukaj na forum, było już i na temat cła i kupna sprzętu w USA.
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=45560
    D300s - S18-50 - N70-300VR - SB600

Domyślnie

a co powiecie na amerykański EBAY, ceny są podobne do tych sklepowych tyle że dostaje człowiek dosyć bogate wyposażenie dodatkowe.

Domyślnie

odpowiedzi masz już wyżej, skalkuluj sobie czy ci się opłaca (weź pod uwage koszty wysyłki, VAT i cło oraz brak polskiej/europejskiej gwarancji) - nikt za ciebie decyzji nie podejmie
    Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
    wigi.pl

Oszczędny w słowach Awatar vit
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

na alledrogo też masz promocje i okazje
    D300s - S18-50 - N70-300VR - SB600

Domyślnie

owszem, ale nie dostane na allegro nowego D80 z dwoma obiektywami, trzema filtrami i statywem za trzy tysiące złoty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SirKris Zobacz posta
    owszem, ale nie dostane na allegro nowego D80 z dwoma obiektywami, trzema filtrami i statywem za trzy tysiące złoty.
    Z jakimi obiektywami, filtrami i statywem? Coś mi się widzi, że to jedna z tych super okazji typu "mega zestaw dla profesjonalistów"

Domyślnie

Tak jak się domyślałem te dodatki to badziew. Dziwne, że nie dodają jeszcze noża komandosa Pozostaje aparat i obiektywy. Wychodzi taniej niż u nas ale bez gwarancji. Oczywiście jeżeli nie naliczą ci cła i VAT-u na granicy.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów