A teraz korekta w PS o -3.7EV
Patrzę i ooczom nie wierzęMożliwe jest takie wyciągnięcie z przepałów??
[ Dodano: Czw 09 Mar, 2006 ]
W D70 po zjechaniu z taką korektą w NC z RAW wszystko robi sie po prostu szare, a nie wyciąga szczegółów![]()
Szukaj
A teraz korekta w PS o -3.7EV
Patrzę i ooczom nie wierzęMożliwe jest takie wyciągnięcie z przepałów??
[ Dodano: Czw 09 Mar, 2006 ]
W D70 po zjechaniu z taką korektą w NC z RAW wszystko robi sie po prostu szare, a nie wyciąga szczegółów![]()
Pozdrawiam
Pucha i szkła NIKON![]()
Robert S.: Po to są małe pikselki w matrycy SR. Małe, więc szumu dodają, ale lepiej mieć zaszumione niż żadneW przypadku S3 szumu pewnie brak, bo matryca już normalnej wielkości.
Pusta torba team
BLOG
ja tam na 1600 nie widze szumu moze jestem jeszcze w szoku po d70 i zaslepiony jestem , no S3 bedzie podobnie dzialaldlatego wlasnie ja slinilem sie dlugo juz na fuji !!!
![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Niedzwiedz: Chodziło mi o sytuację, w której dowodzenie przejmują małe pikselki (czyli bardzo mocne cofanie przepałów - ja w pokazanym przeze mnie przykładzie).
Pusta torba team
BLOG
Z tego powodu nalezy jaknajszybciej odinstalowac NC z dysku (ale ponoc w 4.4 juz to naprawili). Co do wyciagania przepalow polecam Bibble.Zamieszczone przez Robert S.
D3-sta|16-85VR|105VR
:O dla mnie magia. A ktoś kiedyś napisał, że z brakiem informacji nie da się nic zrobić![]()
The hardest thing about being a photographer is, you have to take pictures.-Doug Bartlow
Nikon D200 + N AF 50/1.8D + N AF-S DX 18-70/3.5-4.5G ED + N AF 80-200/2.8D ED + SB-800
bo z brakiem informacji sie nie da. tam jest resztka informacji...
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
I to jest właśnie dla mnie magia![]()
The hardest thing about being a photographer is, you have to take pictures.-Doug Bartlow
Nikon D200 + N AF 50/1.8D + N AF-S DX 18-70/3.5-4.5G ED + N AF 80-200/2.8D ED + SB-800
Yuurei: Zobacz to: http://www.dpreview.com/reviews/fuji...pro/page19.asp
Pusta torba team
BLOG
tak male pikselki sa fajowejutro bede o ile pogoda dopisze robil pare portretow w pofgabrycznej hali sadze ze tam przydadza sei male psotne pikselki
![]()
d700 d3 14-24 28 35 50 85 135
Skontaktuj się z nami