Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Doradzcie

Domyślnie Doradzcie

Witam, mam mozliwosc kupna Nikona D3 za okolo 2000 dol. lub nikona D300 za okolo 1000dol.
    Moja sytuacja wyglada tak: mam w tej chwili D70, Nikkora 24-120,Nikkora 50:1.8, Nikkora 70-300. W bliskiej przyszlosci dojdzie mi jeszcze 80-200 i 10-20 lub 12-24, wszystko oczywiscie nikkora.
    I teraz moje pytanie, czy do tej szklarni warto kupic D3 ? nie chodzi o cene, bo i tak mialem przeznaczone 6000,- na nowy aparat, ale ciekawi mnie wasza opinia co do przesiadki z D70 na D3. Czy sobie poradze, czy bede umial wykorzystac zalety aparatu no i czy ta pelna klatka naprawde jest taka dobra ??

Zastanawiam sie tylko nad tymi dwoma modelami i szczerze powiem ze nie wiem co wybrac.

Domyślnie

Chciałbym mieć takie dylematy......
    A wybrał bym d3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m@rcin Zobacz posta
    ... czy ta pelna klatka naprawde jest taka dobra ??

Zastanawiam sie tylko nad tymi dwoma modelami i szczerze powiem ze nie wiem co wybrac.

naprawde jest taka dobra

Domyślnie

myslicie ze dalbym rade poskromic D3 bez jakiejs pomocy, najbardziej mnie odrzuca mysl ze moge sobie z nim nie poradzic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m@rcin Zobacz posta
    myslicie ze dalbym rade poskromic D3 bez jakiejs pomocy, najbardziej mnie odrzuca mysl ze moge sobie z nim nie poradzic
    Skoro tak myślisz to tak naprawdę nie potrzebujesz takiego sprzętu.

Powiem jednak tak - jeśli zakup D3 jest w zasięgu twojego porfela to ... nad czym ty sie człowieku zastanawiasz ???

Domyślnie

chyba bym długo nie myślał nad tym.a czy sobie poradzisz ?? jasne ze tak jezeli dysponujesz czasem to sie wszystkiego nauczysz pozdrawiam i troche zazdroszcze juz ;P

Domyślnie

D3 za $2000 ??? Gdzie ??? Przepraszam za malo dyskretne pytanie, ale bardzo zaintrygowal mnie podany przez Ciebie cennik.
    Life is like photography. You use the negatives to develop.
    www.flickr.com/photos/so_martinha

Domyślnie

Chiny. Znajomy sobie kupil, i jedzie jeszcze raz w kwietniu wiec moze mi zalatwic

Domyślnie

Jak bedzie mogl wiecej sztuk kupic to daj znac - taka cena za D3 to rewelacja.
    D3, G11 kilka szkiełek

Zbanowany
    Miasto
    Lublin | Chodel

Domyślnie

10-20 nikkora i do tego d3 za 2ooo $ hmmm.
    sorki, ale ja taki niewierny tomasz, chcialbym to zobaczyc

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów