Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie ''luck in my eye''

Oto moje maluszki wielkości L1 sama radość , z GO ciężko było bo światło z za okna ,no i użyte 2 pierścienie naj...większy i mniejszy.

1.

2.

3.

4.

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

jak zwykle makro w Twoim wydaniu to klasa

Domyślnie

Hej. Jak zwykle klasa, ale ta seria jakaś taka rozmazana i w porównaniu do reszty wypada blado(czerwono) Za dużo tej czerwonej trawy i trudno wychwycić modelkę z tego tła. Na jedynce mało wyrazista twarz ale kolory ładne, dwójka ma kolory które się gryzą ze sobą, trójka gdyby ją obrócić i zrobić zieloną ściankę to łatwiej by się oglądało Na czwórce znowu te czerwienie których jakoś nie mogę ogarnąć. Nie wiem czy to tylko mi się tak wydaje ale takie kolory jakoś nie pasują do kolorów potwora. Pozdrawiam Adam

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Szczescie w moim oku? ja bym sie tam nie cieszyl jakby mi takie bestie na galy wlazly

Dla mnie dwie ostatnie [z akcentem na 4], bo pierwsze dwie sa... sam nie wiem co o nich myslec

Domyślnie

Rozkoszne maluchy-mam nadzieję, że mają dobrze u Ciebie, bo jak nie, to kiedyś jak dorosną...

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Rozkoszne maluchy-mam nadzieję, że mają dobrze u Ciebie, bo jak nie, to kiedyś jak dorosną...
    ... to będą piękne .W szczególności Blepharopsis mendica .

Z tej serii stawiam na 4 i 3 .Widać jak cięzką prace odwaliłes zeby wstrzelić przy tym swietle .Jednak ciut własnie brakuje GO mz.
    Pozdrawiam Artur Moja galeria

Domyślnie

cieplej więc w plenerku będzie lepiej

pozdr. arachiusz
    arachiusz.pl

Domyślnie

2 i 3. Zwłaszcza ta ostatnia fajnie zapozowana
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Tata Homera Awatar frostic
    Miasto
    Bażanorzów Górnośląski ;)

Domyślnie

fajne fotki - troche porozmywane ale ciekawe - przysłonke bym ustawił troche inaczej

Domyślnie

Pierwsze dwie jakoś nie bardzo mi lezą
    Za to czym dalej tym lepiej

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów