Ja kupilem w GB wlasnie taka D40 i mam polski, tylko trzeba zjechac kursorem w dol listy i jest zaraz nad portugalskim
Szukaj
Ja kupilem w GB wlasnie taka D40 i mam polski, tylko trzeba zjechac kursorem w dol listy i jest zaraz nad portugalskim
Ostatnio edytowane przez seba976 ; 21-09-2008 o 13:52
NIKON F80d i D40 body + AF-S 18-55 mm + AF 70 - 300 + SB-400+statyw
Sklaniam sie ku temu drugiemu,wszak sprzet elektroniczny robiony jest zazwyczaj dla pewnego regionu,sprzedawca na pytanie tez odpowiedzial ze nie ma,a nie bede pozniej reklamowal sprzetu mimo ze mnie uprzedzano,podrecze jeszcze inne sklepy.W kazdym badz razie dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam
Na polskiej stronie tego sklepu przy D40 także nie ma języka polskiego w menu. Przewertowałem menu swojego aparatu i były wszystkie wymienione języki oprócz polskiego, więc regionalność puszek raczej nie wchodzi tu w grę. Na oficjalnej stronie Nikona i w oficjalnej instrukcji obsługi piszą że PL menu dostępne. Jakiś baran przy uzupełnianiu strony opuścił język polski, a inne barany podają za nim i w błąd wprowadzają bo nie chce im się do puszki zajrzeć.
D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka
Znajomy ściągnął ze Stanów D40 i niestety nie miała polskiego języka, teraz się dużo mówi o D90, że nawet z dystrybucji zagranicznej posiada język polski,coś w tym musi być, sądzę, że pewna część sprzętu nie była przewidziana na rynek wschodni
Mam 2 D40-tki. Jedna z polskiej dystrybucji, drugi z USA. Oba mają menu po polsku.
Myślę, że to koniec dyskusji.
Skontaktuj się z nami