Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Domyślnie

Ja kupilem w GB wlasnie taka D40 i mam polski, tylko trzeba zjechac kursorem w dol listy i jest zaraz nad portugalskim
    Ostatnio edytowane przez seba976 ; 21-09-2008 o 13:52
    NIKON F80d i D40 body + AF-S 18-55 mm + AF 70 - 300 + SB-400+statyw

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sueca (Hiszpania)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TristisAnima Zobacz posta
    Ignorancja, niewiedza, lub zwykłe lenistwo. Zapewniam Cię, że gdzie byś nie kupił D40 na 100% będziesz miał PL. Toż to zapewne z jednej taśmy produkcyjnej schodzi i bez sensu byłoby dodawanie w jednych a w innych nie menu po PL. Ja osobiście mam ściąganego ze stanów i PL menu od nowości, bez konieczności wgrywania czegokolwiek. Bierz śmiało, nie bój nic
    Sklaniam sie ku temu drugiemu,wszak sprzet elektroniczny robiony jest zazwyczaj dla pewnego regionu,sprzedawca na pytanie tez odpowiedzial ze nie ma,a nie bede pozniej reklamowal sprzetu mimo ze mnie uprzedzano,podrecze jeszcze inne sklepy.W kazdym badz razie dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ronin763 Zobacz posta
    Sklaniam sie ku temu drugiemu,wszak sprzet elektroniczny robiony jest zazwyczaj dla pewnego regionu,sprzedawca na pytanie tez odpowiedzial ze nie ma,a nie bede pozniej reklamowal sprzetu mimo ze mnie uprzedzano,podrecze jeszcze inne sklepy.W kazdym badz razie dzieki za odpowiedz.Pozdrawiam
    Na polskiej stronie tego sklepu przy D40 także nie ma języka polskiego w menu. Przewertowałem menu swojego aparatu i były wszystkie wymienione języki oprócz polskiego, więc regionalność puszek raczej nie wchodzi tu w grę. Na oficjalnej stronie Nikona i w oficjalnej instrukcji obsługi piszą że PL menu dostępne. Jakiś baran przy uzupełnianiu strony opuścił język polski, a inne barany podają za nim i w błąd wprowadzają bo nie chce im się do puszki zajrzeć.
    D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka

Domyślnie

Znajomy ściągnął ze Stanów D40 i niestety nie miała polskiego języka, teraz się dużo mówi o D90, że nawet z dystrybucji zagranicznej posiada język polski,coś w tym musi być, sądzę, że pewna część sprzętu nie była przewidziana na rynek wschodni

Domyślnie

Mam 2 D40-tki. Jedna z polskiej dystrybucji, drugi z USA. Oba mają menu po polsku.
    Myślę, że to koniec dyskusji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Mam 2 D40-tki. Jedna z polskiej dystrybucji, drugi z USA. Oba mają menu po polsku.
    Myślę, że to koniec dyskusji.
    Powiedział Pan i zamknął temat )

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów