Na allegro jest D40x i sprzedający twierdzi że nie ma on Polskiego menu.
Szukaj
Na allegro jest D40x i sprzedający twierdzi że nie ma on Polskiego menu.
Pokaż tego cudaka, my tez posmiejemy.
hyh... moze lepiej ... :
Kazdy Aparat nikona ma polskie menu ?? :P (chodź nie wiem czy ma)![]()
Witam wszystkich dotkniętych problemem i spekulacją nt. polskiego menu w NIKON-ach.
Zgadzam się ze zdaniem Kekacza.
Co do wersji najnowszego firmware dla D40 v1.11, który pojawił się oficjalnie w kwietniu 2008. Po wgraniu A i B nie znikają ustawienia jak i polski język.
Ostatnio edytowane przez legion_74 ; 12-09-2008 o 20:51
Witam
Mialem zamiar zakupic nikona d40 jednak wstrzymalem sie wlasnie z powodu ¨braku¨ polskiego menu i dlatego zdziwilem sie okrutnie gdy wszyscy zgodnie twierdza ze wszystkie nikony d40 maja polskie menu.
Zatem prosze o skomentowanie tego linku z danymi aparatu(obecna cena to ok 300 euro i nie wiem dlaczego tu jest taka,interesujace nas dane sa podane na dole strony):
http://www.pixmania.com/es/es/463011...m=5#tech-specs
Dziekuje za wszystkie komentarze bo ja juz sam nie wiem
Ignorancja, niewiedza, lub zwykłe lenistwo. Zapewniam Cię, że gdzie byś nie kupił D40 na 100% będziesz miał PL. Toż to zapewne z jednej taśmy produkcyjnej schodzi i bez sensu byłoby dodawanie w jednych a w innych nie menu po PL. Ja osobiście mam ściąganego ze stanów i PL menu od nowości, bez konieczności wgrywania czegokolwiek. Bierz śmiało, nie bój nic![]()
D90|N35 1.8|N50 1.8|N18-70|N55-200|Pentacon 135 2.8|SB-600|MB-D80|dwa statywy i parasolka
Skontaktuj się z nami