Szukaj
Przerwałeś tym samym niepodzielną władzę Arachiusz-a, Leier-a i Borregaard-a w dziale makroale na serio bardzo ciekawe zdjęcia.Najbardziej..."trzoszkę prawie makro" i 5
Innych mrok pogardy okryje-Jak oni sami w haniebnym milczeniu-ołtarze pradawne ojców porzucili-siebie,dzieci swoje i rasę-na zatracenie skazując-prochy wasze to już wiatr i niepamięć!
Jedynką mnie nie przestraszysz...brrrr....dwójka świetna,bo to mój ulubieniec....trójka rozwala mnie..przytulanka...,czwórka -świetny kolorek,ale tło podobne,...pluskwiak(?)..bomba.....no i to ,to co chce odlecieć,biedrona.......prima.Dark...wracaj częściej...
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
nr.2 bo mam słabość do nich , oczywiście reszta spoko no ale skakunik że palce lizać![]()
Wszystkie ładne ale 2 i 4ka najmniamniejsze
pozdrawiam
Świetna 2 .
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Dziękuję
Właśnie dziś po spacerze stwierdziłem obecność wielu obiektów makro. Sezon rozpoczęty na 100%
Aloha, Dark widzę, że nowy dyfuzorek working zajedobrze, seria bardzo czysta , różnorodna i udana, jakość obróbki podskoczyła o 25%, jedne z lepszych oglądanych tu ostatnio zdjęć.
Pozdrawiam
Hi, hi... z nowym dyfuzorem zrobiłem 3, 4 i 5. Faktycznie sporo pracowałem ostatnio nad postprocesingiem. Teraz ponownie siadam do starych zdjęć, które uzyskują zupełnie inną twarz. Miałem kiedyś tendencję do bardzo mocnego niedoświetlania zdjęć (panicznie unikałem przepałów), a zwłaszcza gdy fotografowałem w bardzo słoneczne dni i LCD w moim aparacie wymiękał (nie patrzyłem wtedy na histogram). No i "latałem" na jpgach, co teraz nierzadko przeklinam![]()
Skontaktuj się z nami