Wykalibrowalem monitor...
Szukaj
Wykalibrowalem monitor...
BoMbAsTiC!!!!
Extra kolorki i wogóle wszystko.
Jest dobrze!
(zaluje ze sam nie umiem)
Pozdrawiam, Lolas
eeee no, się mi podoba....
F70, F100, S5Pro, Z6III, S 10-20, N24 2.8D, N35 1.8G, N50 1.8D, N85 1.8D, N180 2.8D, N24-120 4S, V20/2.8.
Metz 40MZ3i, Metz 54MZ4i, Sony A5000 i A6600.
ex - F3HP, F80s, D100, D610, N18-200, A6300
Portret super - kolorki bomba, kontrastowe światełko miodzio, kompozycja niebanalna, szkoda że znowu na tej samej, nieśmiertelnej kanapce![]()
i tak po kalibracji się polepszyło?Jak zwykle super foty.
...a ja się nie boję, zawsze robię swoje
śliczna fotka, rewelacyjne światełko, gratulacje, jedyne do czego można by sie przyczepić to włosek "przecinający" twarz modelki-ale to bzdura bo i tak mi się podoba :P
Mało umiejętności, duzo serca, jeszcze więcej chęci...
Ach to spojrzenie, musze jeszcze trochę popatrzeć sobie,
kolorki i kadr bardzo fajne, jedyne co to ta ciemna plama
w PD trochę odciąga uwagę
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
moge pokrytykowac ??(choc jak znam zycie zaraz znow ktos mnie zbluzga za mentorski ton i wywyzszanie sie..ale co mi tam..)
fota agolnie bardzo fajna .. fajnie zagrala kanapa jako tlo dobry kadr .. co mi nie pasuje: ciecie uwudaczniajace troszke za wysokie czolo, wlosek na policzu (delikatny ruch stempelkiem i byloby bjuti), przeszopowane bialka oczu .. jakbym jeszcze marudzial to odrobinke rozjasnilbym cien przy nosku, i wlosy w tle ktore zdaja sie byc cieniem a nie wlosami .. no i ogolnei nie cialbym tak ladnego biustu .. albo caly albowcale ... preferuje caly... ogolnie zdjecie jest bardzo bardzo ok
![]()
kanapka jest juz na tyle wyeksploatowana ze zaczyna nam brakowac pomyslow.. i teł
co do zdjecia to chcialem podzielic sie pewna refleksja.. niesamowitym jest fakt ze zdjecie ktore absolutnie nie wzbudza we mnie pozytywnych emocji zbiera laury.. a te ktore uwazam za nieprzecietne przechodzą bez komentarzy..
Wczoraj mialem przyjemnosc wykalibrowac monitor i obrobki tego zdjecia dokonalem juz na nowych ustawieniach i moze stad tyle pozytywnych opinii..
niniejszym dziekuje za dobre slowo..
pozdrawiam
[ Dodano: Wto 07 Mar, 2006 ]
podobne odczucia mam do wysokiego czoła.. wolalbym nieco nizej ale preferuje tez pelne kadry bez cropowania.. dlatego zostawilem jak jest..
nad wloskiem myslalem krotko i postanowilem ze skoro jest to niech bedzie..
oczy nie ruszane..
Skontaktuj się z nami