Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Just ANIA

Anonymous
    Gość

Domyślnie Just ANIA

kolejne portreciki, Ania juz byla, to jej kolejna odslona
    Co myslicie o tym?:

1.

2.

3.

pozdrawiam
    Jacek

Domyślnie

Super! Oswietlenie fajne, masa szczegółów wyszła (włosy itd), kolory żywe, naturalne.
    Ja też ostatnio odchodze od softbox-ów, nie ma to jak miska

Domyślnie

Najbardziej podoba mi sie 1-ka. Fajne swiatelko z tylu - doskonale podkreslilo wlosy. Czy kolor oczu to sprawka soczewek koloryzujacych, czy PS-a?
    Na trojce niestety strasznie ostry cien :-/
    Pozdrawiam, Lolas

Domyślnie

Dwójeczka przesympatyczna.
    Na jedynce skóra ma lekko szarawy kolor, co w zestawieniu z kontrastowym światłem daje woskowate wrażenie, jakby zdjęcia z polaroida. Na trójce lekko drażni czarna obwódka i żółta plama na tle, ogólnie też sympatyczna

Domyślnie

Wszystkie 3 b. fajne z naciskiem na 1
    Ale ma dziewczyna śliczne oczy...
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

Ogołnie bardzo fajne fotki.

Kilka subiektywnych ale...
    1. Cięcie od dołu mi nie pasuje - za dużo ciała bez szczegółów tworzy efekt masywności. Ciałbym albo wyżej albo niżej.
    2. Trochę niekorzystnie ukazany biust, pokombinowałbym z innym kątem (bardziej z boku) lub innym biustonoszem.
    3. Dobra - może minimalnie tło, i ustawienie nóg (ten kawałek pupy, mi akurat tak słabo się podoba). Ale bradzo dobre, równomierne światełko oraz całościowa poza. Minimalnie sztuczne, ale tak tyci tyci... za kolejne 5 zdjęć pewnie się modelka już rozluźniała zupełnie

No i te oczy... Niestety trochę rażą nienaturalnością. Ale to może tylko moje wrażenie.

Domyślnie

Rewelacja !!!!! brawo gratuluje !!!
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd
    Ogołnie bardzo fajne fotki.

Kilka subiektywnych ale...
    1. Cięcie od dołu mi nie pasuje - za dużo ciała bez szczegółów tworzy efekt masywności. Ciałbym albo wyżej albo niżej.
    2. Trochę niekorzystnie ukazany biust, pokombinowałbym z innym kątem (bardziej z boku) lub innym biustonoszem.
    3. Dobra - może minimalnie tło, i ustawienie nóg (ten kawałek pupy, mi akurat tak słabo się podoba). Ale bradzo dobre, równomierne światełko oraz całościowa poza. Minimalnie sztuczne, ale tak tyci tyci... za kolejne 5 zdjęć pewnie się modelka już rozluźniała zupełnie

No i te oczy... Niestety trochę rażą nienaturalnością. Ale to może tylko moje wrażenie.
    Ani oczka pod pewnym katem tak wychodza ladnie ...
    Ad1....Ciecie takie najbardziej mi pasowalo...kosmyk rozbija te monotonnosc..
    Ad2. ...zgadzam sie , ze nie jest to najlepszy kadr...ale i tak chcialem pokazac
    Ad3. fotka robiona pod katem pokazania calej (no dobra prawie calej) postaci wiec nie mozna bylo tu za bardzo kombinowac...

Pozdro...Jacek

Ps. Dzieki za komentarze

Domyślnie

Jacku, w przeciwienstwie do przedmowcow, ja ponarzekam. na wszystkich, z wyjatkiem lekko niedoswietlonej trojki, skrzywdziles modelke kolorem skory. Barwa swiatla jest tu nieco za zimna, sprawia nieprzyjemne wrazenie. Kadr njlepszy na jedynce (najpoprawniejszy). na dwojce nie podoba mi sie linia ciecia ramienia, na trojce mocne wygiecie ramion i szeroko rozlozone palce.

Tyle narzekania z mojej strony. Czekam na kolejne foty

Domyślnie

admin, co do jedynki - zgodzę się z barwą. Na pozostałych - opowiada mi. A ze zdjęć najbardziej podoba mi się 2 tylko biust wyszedł mało efektownie.
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów